«فاطمه گریوانی» در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد خدمات به خواهران زائر در اربعین گفت: بسیج دانشجویی خواهران در مراسم پیاده روی امسال بیشتر بر روی موضوعات محتوایی فعالیت خود را نشان داده است؛ به همین جهت اینفوگرافی ای با عنوان می خواهم سفیر زینب باشم، طراحی شده است که در این اینفوگرافی موارد ویژه خواهران در مورد الزامات حضور خواهران در مراسم اربعین به نمایش گذاشته شده است.
مسئول بسیج دانشجویی خواهران تصریح کرد: ضروری است تا برای حضور خواهران ایرانی در مراسم اربعین در مورد شرایط حضور و توجه در گفتار و رفتار در این همایش عظیم حسینی نکاتی را رعایت کنیم تا بتوانیم تصور خوبی از حضور بانوان ایرانی در پیاده روی اربعین به نمایش بگذاریم.
وی ادامه داد: خواهران ایرانی می توانند با توجه در رفتار و گفتار خود زمینه مناسبی را برای ایجاد گفتمان فرهنگی میان دو کشور ایجاد کنند.
گریوانی خاطرنشان کرد: ضروری است تا خواهران ایرانی قبل از آغاز سفر الزاماتی را برای ورود به خاک عراق و همچنین ارتباط با خانواده های عاشق و ارادتمند عراقی به ارایه خدمات به زائران اربعین حسینی در کشور عراق رعایت کنند، به طور مثال زائران ایرانی نکات لازم در پوشش و گفتار و رفتار خود را رعایت کنند.
وی گفت: در مقابل ارایه خدمات مطلوب از سوی مردم کشور عراق ما باید برخورد مناسب داشته باشیم و خود را به عنوان زائر امام حسین قلمداد کنیم تا بدانیم ما نیز به عنوان زائر امام حسین چه وظیفه ای در مقابل ارایه خدمات صمیمانه مردم عراق بر عهده داریم.
مسئول بسیج دانشجویی خواهران یادآور شد: این مسیر از نجف تا کربلا به نشانی بازگشت حضرت زینب (س) به کربلا است؛ پس با این نگاه باید مراسم پیاده روی اربعین را آغاز کنیم و بدانیم که اولین زائر اربعین حضرت زینب (س) و جابر بوده است.
وی گفت: جای بسیار شگفتی دارد که جمعیت میلیونی زائران پیاده روی اربعین بدون تکیه بر بودجه های دولتی این مسیر را پشت سر می گذارد و مراسم پرشکوه زیارت اربعین به همت خیرین و مردم عاشق اهل بیت عصمت و طهارت برگزار می شود اما این توقع و انتظار نیز نباید در زائران ایجاد شود که تمام خدمات مورد انتظار آنها برایشان فراهم است بلکه باید بدانیم هر سفری مشکلات و موانع خود را دارد؛ پس باید پذیرای آنها باشیم و برای خود مجسم کنیم که حضرت زینب چگونه این مسیر را طی کردند. در این صورت اگر برای خروج و ورود به کشور با تاخیر مواجه شدیم، صبرمان در این موقعیت افزایش می یابد.
مسئول بسیج خواهران خاطرنشان کرد: هر یک از زائران در این سفر خود را به جز زائر بودن خادم امام حسین(ع) نیز بدانند. در این صورت همه ما در این امر مسئول هستیم. در این صورت صبر ما در این سفر افزایش می یابد. زائر بودن توفیق بزرگ از سوی خدا و امام حسین(ع) است. در این صورت باید بدانیم برای شکرگزاری این نعمت بزرگ چگونه رفتار کنیم.
وی افزود: دو بسته نمایشگاهی نیز برای ارایه به زائران در مرزها آماده شده است تا به سازمان ها و نهادهای مسئول ارایه شود. این بسته ها شامل پوستر بانوی منتظر حاوی محتویات صفات و مشخصات بانوی منتظر است و پوستر دیگر نقش بانوان عاشورایی است که برای ارایه به موکب های مرزی ارسال می شود.
مسئول بسیج دانشجویی خواهران گفت: همچنین در ادامه فعالیت های فرهنگ سازی میان دو کشور ایران و عراق، هدایای کوچکی برای کودکان عراقی از سوی کودکان ایرانی در قالب مداد رنگی، عروسک های کوچک، گل سر و ... در نظر گرفته شده است. این هدایا همگی ساخت ایران است و بر روی آنها نوشته شده است این هدیه از سوی کودکان ایرانی برای تشکر از کودکان عراقی برای زحمات آنها در میهمان نوازی پیاده روی اربعین است./
نظر شما