به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان: سال 1388 با حوادث تلخ و ناگواری برای کشور همراه بود و در همان دوره، عده ای برای مقابله با فتنه دشمنان به میدان آمدند و با بصیرت کاری کردند کارستان و دشمن را فرسنگ ها به عقب راندند.
مقام معظم رهبری در همان سال با طرح کلیدواژه ای در همین ارتباط، ذهن ها را بیدار کردند: «این عماریون». معظم له در این ارتباط فرمودند: «یکی از کارهای مهم نخبگان و خواص، تبیین است؛ حقائق را بدون تعصب روشن کنند؛ بدون حاکمیت تعلقات جناحی و گروهی و بر دل آن گوینده. اینها مضر است. جناح و اینها را باید کنار گذاشت، باید حقیقت را فهمید. در جنگ صفین یکی از کارهای مهم جناب عمار یاسر تبیین حقیقت بود. چون آن جناح مقابل که جناح معاویه بود، تبلیغات گوناگونی داشتند. همینی که حالا امروز به آن جنگ روانی می گویند، این جزو اختراعات جدید نیست، شیوه هاش فرق کرده.»
نخبگان در هر جامعه ای مهم ترین نقش را ایفا می کنند و می توانند مسیر حرکت یک ملت را تغییر دهند. رهبر معظم انقلاب اسلامی در این خصوص یادآور شدند: «نقش نخبگان و خواص هم این است که این بصیرت را نه فقط در خودشان، در دیگران به وجود بیاورند. آدم گاهی میبیند که متأسفانه بعضی از نخبگان خودشان هم دچار بی بصیرت اند؛ نمی فهمند؛ اصلا ملتفت نیستند. یک حرفی یکهو به نفع دشمن می پرانند؛ به نفع جبهه ای که همتش نابودی بنای جمهوری اسلامی است به نحوی. نخبه هم هستند، خواص هم هستند، آدم های بدی هم نیستند، نیت بدی هم ندارند؛ اما این است دیگر.»
شب گذشته در راستای عمل به سخنان ولی امر مسلمین جهان، همایشی جالب در تقدیر از گروهی از عمارهای انقلاب اسلامی و کسانی که در سال 1388 در دفاع از نظام جمهوری اسلامی به میدان آمدند، در مسجد جامع حضرت امام رضا (ع) (واقع در تهران، خیابان خاوران، خیابان شهید ناصری) برگزار شد.
بنابر این گزارش، «سردار سید ضیاءالدین حزنی»، فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در «اجتماع بزرگ عماریون» با حضور پیشکسوتان عرصه ایثار و مقاومت و وفاداران به ولایت حضور یافت و از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و بسیجیان امروز تقدیر کرد.
از اتفاقات جالب در این مراسم این بود که سردار حزنی اعلام کرد چون دیر به مراسم رسیده است به احترام مردم، سخنرانی نمی کند. اقدامی که با تعجب و البته تحسین حضار همراه شد و مجری نیز چندین بار از اقدام فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تقدیر کرد.
اجتماع بزرگ عماریون که با حضور پررنگ مسئولان و مدیران مختلف منطقه 15 شهر تهران همراه بود یک اتفاق جالب دیگر هم داشت: آغاز اجرای طرح «هر مسجد، یک حقوقدان» در منطقه 15 و به میزبانی مسجد جامع حضرت امام رضا (ع).
جالب است بدانیم، آیت الله «سید ابراهیم رئیسی»، رئیس قوه قضائیه، 25 شهریورماه امسال در جلسه شورای عالی قضایی گفت: میتوان با همکاری مرکز رسیدگی به امور مساجد، معاونت فرهنگی قوه قضائیه و جامعه حقوقدانان و وکلای کشور، طرحی با عنوان «هر مسجد، یک حقوقدان» را به مرحله اجرا درآورد تا با به کارگیری ظرفیت نخبگانی حقوقدانان که در مساجد مختلف کشور وجود دارد، در جهت ارتقای سطح آگاهی حقوقی مردم گامی برداشت تا به این ترتیب شاهد افزایش نظم در روابط مردم با یکدیگر و در نتیجه، کاهش دعاوی و پروندههای قضایی باشیم.
اجرای طرح «هر مسجد، یک حقوقدان» با همکاری مجموعه فرهنگی، اجتماعی ایثارگران راه رضوان، روزهای یکشنبه از ساعت 17 تا 20 و با حضور بهزاد امیدی، وکیل پایه یک دادگستری، اجرا می شود تا به این صورت گامی بلند در راستای کاهش دعاوی و میزان مراجعات به دادگستری ها برداشته شود.
به گزارش شبستان، حجت الاسلام «سید باقر میردامادی»، کارشناس مذهبی، سخنران ویژه اجتماع بزرگ عماریون بود که وی ابتدا درباره ویژگی های امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی به ایراد سخن پرداخت و اظهار کرد: امام راحل، فقیه مسلم، مجتهد طراز اول، عالمی شجاع، مدیری کارآمد و در یک کلام، مرجع تقلیدی بود که دین را به عرصه اجتماع آورد.
وی افزود: حضرت آیت الله خامنه ای، خلف صالح امام خمینی (ره) هستند که با قدرت و صلابت، راه و مسیر امام راحل را ادامه دادند و با تدابیر حکیمانه خود موجب سربلندی و عزت ملت ایران در سراسر جهان شدند. همه مساجد پایگاه ولایت فقیه هستند و برای تحقق مطالبات رهبر بزرگوار انقلاب تلاش می کنند.
بنا بر این گزارش، حسن حاج بیگی از رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس در ادامه اجتماع بزرگ عماریون در مسجد جامع حضرت امام رضا (ع) به خاطره گویی درباره همرزمان خود پرداخت و از عملکرد برخی از مسئولان در حذف نام شهدا از برخی معابر شهر تهران انتقاد کرد.
مداحی حاج بیگی در رثای حضرت زینب کبری (س) و مصائب امام حسین (ع) و در وصف شهدای انقلاب اسلامی، اشک ها را روی گونه ها جاری کرد و بر معنویت فضا بیش از پیش افزود.
سخن آخر اینکه، اجتماع بزرگ عماریون محفلی شد برای پاسداشت مقام والای شهدا، تقدیر از خانواده های ایثارگران و عمارهای زمان؛ و فرصتی شد برای تقویت جایگاه مساجد در مدیریت محلات از بستر اجرای طرح «هر مسجد، یک حقوقدان.»
نظر شما