به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «حسین کلانتری» امروز در نهمین نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، بخشی نگری به توسعه کار در اقتصاد مقاومتی جایگاهی ندارد، اظهار داشت: نگاه کلان و توسعه ای داشته باشیم و با توجه به اقتضای زمان و شرایط باید حرکت کنیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: قاعده کار در اقتصاد مقاومتی این است که با تکیه بر ظرفیت ها و توانمندی ها با تمام قد و قدرت و با سعه صدر پیگیر و دنبال تحقق مصوبات بود.
وی با اشاره به اینکه هرچه بیشتر تلاش کنیم و پیگیر امور باشیم زمینه جذب کمک های مرکز بیشتر می شود، اضافه کرد: با تعامل بیشتر با بخش خصوصی می توان مسیر را در اقتصاد مقاومتی میان بر زد.
کلانتری تاکید کرد: همه مصوبات نشست اقتصاد مقاومتی مهم است و تا زمانی که مصوبات جلسات گذشته تحقق نیافته و نهایی نشود، هر هفته ای یک بار این نشست ها برگزار می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، نبض اقتصاد مقاومتی در کهگیلویه و بویراحمد نباید کند بزند، گفت: مسیر تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، انتخاب راه میانبر با انجام کارهای فوق العاده است.
به گفته کلانتری، ذات اقتصاد مقاومتی یعنی انتخاب راه میانبر برای رسیدن و دسترسی بهتر و مطلوب تر به هدف با کمترین هزینه، بیشترین کاربرد و استفاده صحیح از منابع و امکانات و فرصت زمانی است.
وی با اشاره به اینکه در تعلل اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی مماشات نخواهیم کرد، گفت: کوچکترین تعلل، کم کاری ها و سهل انگاری پذیرفته نیست.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه یکی از پارامترهای اساسی برای ارزیابی مدیران کارآمد، با انگیزه و پای کار اجرای مصوبات نشست اقتصاد مقاومتی است، اظهار داشت: پروژه های اقتصاد مقاوتی باید در اولویت نخست هر دستگاه مربوطه قرار گیرند.
کلانتری ادامه داد: حرکت با روال عادی و طبیعی گذشته در اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی قابل توجیه و پذیرش نیست و باید بر مبنای یک حرکت جهادی، پویا، انعطاف پذیر و استفاده از همه ظرفیت ها، امکانات و منابع باشد تا زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی فراهم شود.
وی گفت: اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی باید دارای بازه زمانی باشند و تلاش شود حتی زودتر از موعد مقرر تکمیل شوند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: امسال ۱۷ طرح مهم و اساسی در بخش های مختلف آب، راه، کشاورزی، صنعت، گردشگری و عمران شهری در قالب طرح های اقتصاد مقاومتی قرار گرفته اند که عمده آنها باید در دهه فجر امسال به بهره برداری برسند.
کلانتری ابراز داشت: برخی از این طرح ها به لحاظ اعتباری تخصیص ۱۰۰درصدی گرفته اند و کمبود اعتبار برای شتاب بخشی اجرای آنها وجود ندارد.
وی تکمیل مسیر دهدشت- چرام، طرح تامین آب اراضی منطقه باباکلان گچساران را از طرح های اقتصاد مقاومتی بیان کرد که زمان تکمیل این طرح دهه فجر امسال است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ساخت فاز دوم پل سوم بشار، اجرای کامل پل چهارم بشار و اتصال این پل به مسیر ورودی منطقه نجف آباد با جاده دسترسی به طول حدود ۱.۷ کیلومتر توسط شهرداری یاسوج و ۲ اردوگاه در حوزه گردشگری را از دیگر این طرح ها بیان کرد.
کلانتری با بیان اینکه طرح های تصفیه خانه اضطراری و اصلاح شبکه توزیع آب شهر یاسوج از جمله طرح های اقتصاد مقاومتی در استان است، تصریح کرد: علاوه بر اعتبارات مصوب و هزینه شده برای اجرای این طرح ها، مبلغ ۱۷۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته نیز ظرف هفته گذشته برای شتاب بخشی اجرای آنها به استان ابلاغ شد.
وی گفت: ۹۰ میلیارد ریال برای طرح تصفیه خانه اضطراری از رودخانه بشار و ۵۰ میلیارد ریال برای اصلاح شبکه آب یاسوج از محل اعتبارات ملی تخصیص یافته است.
«حسن نوروزی» هم در این نشست، گفت: امسال از مجموع ۴۷ طرح پیشنهادی استان، ۱۷ مورد آن در قالب طرح های اقتصاد مقاومتی تعریف و بخش عمده ای از اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل آنها از سوی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به استان ابلاغ شده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: سال گذشته نیز ۳۴ طرح مهم و حیاتی این استان جزء طرح های اقتصاد مقاومتی تعریف شدند که بیش از ۲۱۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز آنها به استان ابلاغ شد.
وی گفت: از مجموع ۱۷ پروژه اقتصاد مقاومتی سال ۹۸، پنج طرح مهم آن مربوط به بخش کشاورزی است که پمپاژ باباکلان، سد ایل آباد بهمئی، سد کوه برد، شبکه ۳، ۴ لیشتر و توسعه و پرورش ماهی سردآبی از جمله این طرح هاست.
نظر شما