لزوم بازنگری و اصلاح روش‌های سنتی در آموزش قرآن

فریده روشن با اشاره به‌روزآوری روش ‌های آموزشی گفت: از لحاظ آمار در موسسات قرآنی استان اصفهان ظرفیت و پتانسیل بالایی وجود دارد و تعداد کم شرکت کنندگان راه یافته به مرحله نهایی مسابقات ملی قرآن کریم جای تاسف دارد.

«فریده روشن» در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان،‌ ضمن بازدید از مسابقات خواهران در چهل و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم گفت: آمار ارائه شده از تعداد شرکت کنندگان بسیار مسرت بخش بود و حضور تعداد دوبرابر شرکت کنندگان در بخش بانوانِ مسابقات ملی قرآن کریمِ امسال نسبت به بخش برادران نشان از علاقه بانوان این سرزمین به آیات وحیانی است که کتاب هدایت و راهبری صادق برای بشریت است.

 

رئیس کمیسیون فرهنگی ورزشی شورای شهر اصفهان، با اشاره به ظرفیت های اصفهان برای برگزاری مسابقات قرآن کریم افزود: با میزبانی اصفهان در این دوره از مسابقات توانستیم این شهر را به عنوان یک شهر تاریخی، مذهبی و فرهنگی به کل کشور معرفی کنیم.

 

روشن افزود: در اصفهان حدود 600 مهد قرآن کریم داریم که می تواند ظرفیت بسیار قابل قبولی در تربیت نوجوانان و کودکان قرآنی در شته های مختلف چون ترتیل، حفظ و قرائت باشد.

 

وی بازنگری و اصلاح در نحوه آموزش های انجام شده در مراکز قرآنی را ضروری دانست و تاکید کرد: از لحاظ آمار موسسات قرآنی در استان اصفهان ظرفیت و پتانسیل بالایی وجود دارد و تعداد کم شرکت کنندگان راه یافته به مرحله نهایی مسابقات ملی قرآن کریم جای تاسف دارد و این موضوع یک اصلاح و بازنگری جدی در آموزش ها را می‌طلبد و نشان دهنده این است که آموزش ها به نحو احسن انجام نشده است.

 

رئیس کمیسیون فرهنگی ورزشی شورای شهر اصفهان، با اشاره به ضرورت بهروزآوری آموزش های قرآنی تصریح کرد: باید آموزش های قرآنی از سنتی به سمت روش های نوین، جذاب و جدید برود و همچنین نحوه آموزش ها به گونه ای باشد که باعث جذب جوانان بیشتر به کتاب آسمانی شود.

 

وی افزود: قرآن کریم یک کتاب هدایت است و ما باید با دریافت راه صلاح و صحیح خود از این کتاب آسمانی و جذب بیشتر جوانان اصفهانی به سمت قرآن کریم، در سال های آتی در مسابقات بسیار خوب ظاهر شویم.

 

روشن افزایش روز افزون تعداد تربیت یافتگان قرآنی در سطح ملی را مهم دانست و تاکید کرد: نگاه و رویکرد ما ملی است و تعداد تربیت یافتگان قرآنی در سطح کشور برای ما مهم است و افزایش روز افزون این تعداد در سطح ملی برای نظام و انقلاب حائز اهمیت است گرچه زیبنده شهر مذهبی و دیانتی چون شهر اصفهان، قرآنی بودن همه شهروندان آن است.

 

رئیس کمیسیون فرهنگی ورزشی شورای شهر اصفهان در پایان با اشاره به بودجه های مصوب شهری برای برنامه های قرآنی گفت:‌ در شورای شهر اصفهان ردیف بودجه خاصی برای برنامه های قرآنی در نظر گرفته شده است که در قالب کمک به مساجد و مراکز و موسسات قرآنی و بخشی به برنامه های جذاب و جدید موسسات قرآنی سطح شهر اختصاص داده می شود هرچند این بودجه نسبت به حجم برنامه های قرآنی اندک است.

 

کد خبر 840801

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha