به گزارش خبرگزاری شبستان: «کامل گلباغی» با اشاره به اینکه در هر پایگاه حداقل ۲ کلاس آموزشی ایجاد شد، اضافه کرد: مساجدی در سطح استان داریم که ۱۲ کلاس غنیسازی اوقات فراغت را تشکیل دادند.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کردستان، افزود: یک هزار و ۲۰۰ مربی در سطح شهر و روستاهای استان به طور دائم در طول سال آموزش های قرآنی و معرفتی را در کانون های مساجد ارائه می کنند.
وی با اشاره به اینکه یکی از وظایف ارشاد انجام امورات فرهنگی در روستاها است، خاطرنشان کرد: در روستاهای استان به غیر از مسجد مرکز و نهادی برای برگزاری برنامه های فرهنگی، مذهبی وهنری ندارند.
وی یادآور شد: در کلاس های کانونهای مساجد استان قرآن و معارف اسلامی به زبان مادری (کردی) آموزش داده میشود.
گلباغی بیان داشت: از دیگر برنامههای کلاسهای کانونهای مساجد ارائه آموزشهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است.
مسئول کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کردستان از اساتید دانشگاههای استان که برای ترویج معارف اسلامی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در برنامههای این کانون مشارکت داشتند، تشکر کرد.
در این مراسم از پنج نفر از مربیان و فراگیران پنج پایگاه غنی سازی اوقات فراغت کانون های مساجد استان تجلیل به عمل آمد.
محور موضوعی پنجمین روز از برپایی نهمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب کردستان، هنر و معماری است که به نام زندهیاد استاد علی اصغر کردستانی نامگذاری شده است
آیین پایانی ۵ پایگاه غنی سازی اوقات فراغت سنندج در پنجمین روز از برپایی نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب کردستان برگزار شد.
منبع: خبرگزاری فارس
نظر شما