بانوان قرآن پژوه بهترین ظرفیت در برابر دیدگاه های استکباری هستند

افتخاری بااشاره به حضور فعال بانوان قرآن پژوه در پناه ولایت و تاسی به رهبری، گفت: بانوان قرآن پژوه بهترین ظرفیت برای مقابله با ایستادگی در برابر دیدگاه های استکباری هستند.

به گزارش خبرنگار شبستان، لاله افتخاری، رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی در نهمین همایش بین المللی بانوان قرآن پژوه اجتماع امروز قرآنیان را به برکت واقعه تاریخی غدیر دانست و گفت: حدیث ثقلین سفارشی که در تمام کتب معتبر اسلامی به معنای تمسک به قرآن و عترت به صورت توامان مورد تاکید قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: امروز بانوان قرآن پژوه در سراسر دنیا به ویژه در ایران در پناه ولایت و تاسی به منویات مقام معظم رهبری توانسته است تحولات شگرفی را رقم بزند.

افتخاری با بیان این مطلب که امروز موج بیداری از عنوان اسلامی به انسانی تغییر یافته است، تصریح کرد: بانوان قرآن پژوه در ایجاد این بیداری نقش بی بدیلی ایفا می کنند.

رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس با اعلام جمع آوری 8 هزار پایان نامه طی 9 دوره برگزاری همایش بانوان قرآن پژوه، بیان کرد: امسال نیز 270 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده که این مهم نشان از ظرفیت بالا در میان بانوان قرآن پژوه دارد و نیاز به برنامه ریزی در شورای توسعه فرهنگ قرآنی و دستگاه های مرتبط را ثابت می کند.

وی با ابراز امیدواری از حمایت دولت و مجلس از فعالیت بانوان قرآن پژوه، یادآورشد: ما باید از ظرفیت بانوان فعال در عرصه قرآن برای مقابله با استکبار بهره بگیریم تا بتوانیم در دامان مادران قرآنی سربازان راستین برای دولت جهانی قرآن تربیت کنیم.

این گزارش می افزاید: حجت الاسلام والمسلمین احمد احمدی دبیر نهمین همایش بین المللی بانوان قرآن پژوه با اعلام حضور 8 میهمان خارجی در این همایش گفت: 8 بانوی قرآن پژوه از کانادا، مصر، تونس، عربستان، هند، بحرین، تانزانیا در این همایش شرکت کرده اند.

وی با ابراز خرسندی از ارتقای کمی و کیفی بانوان قرآن پژوه در مقایسه با دوره های نخستین بیان کرد: امسال بالغ بر 1700 مدعو برای حضور در این همایش دعوت شده اند که وجود همگی آنها به دلیل ظرافت های اثرگذاری می تواند دستاوردهای مهمی را در پی داشته باشد.

حجت الاسلام احمدی با بیان این مطلب که قرآن در نهج البلاغه بروز و ظهور جدی دارد عنوان کرد: شاید بسیاری از افراد نتوانند تجسم عینی قرآن را درک کنند اما این عدم درک به معنای تجسم و عینیت آیات الهی نیست.

دبیر همایش بین المللی بانوان قرآن پژوه هر بار قرائت قرآن را دارای دستاوردهای جدید برای انسان دانست و عنوان کرد: ظاهر قرآن هدایتگر و باطن آن با هفتاد لایه و سطح حقایقی بیشمار را شامل است و ما باید به تجسم واقعیات در قرآن اعتقاد و باور داشته باشیم.

وی با تاکید بر لزوم ارایه ترجمه صحیح و روان از قرآن خاطرنشان کرد: باید در کنار رجوع به قرآن و تلاوت آیات آن به ترجمه و تفاسیر نیز توجه داشته باشیم.


شایان ذکر است، نهمین همایش بین المللی بانوان قرآن پژوه باحضور چهره های ممتاز این عرصه و میهمانانی از کشورهای همچون مصر، تونس، هند، عربستان و کانادا در سالن همایش های بین المللی برج میلاد برگزار شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 84040

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha