۳۷ مورد حمله هواپیماهای بدون سرنشین را سرکوب یا وادار به نشستن کردیم

سردار تقی زاده گفت: ما توانستیم ۳۷ مورد حمله هواپیماهای بدون سرنشین را سرکوب یا وادار به نشستن کنیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، سردار تقی زاده در همایش ملی مصون سازی زیرساخت ها و صیانت از مردم با اشاره به فعالیت های علمی و صنعتی در مجموعه نیروهای مسلح گفت: با توجه به تکنولوژی ها و فناوری های سلاح ها و تهدیدات موجود از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا فناوری های مقابله و تکنولوژی های جهشی و دفاعی را طراحی و به کار گرفته ایم.

 

معاون وزیر دفاع خاطرنشان کرد: بودجه نظامی آمریکا 700 میلیارد دلار است که اگر ما می خواستیم به سبک شوروی سابق وارد رقابت تسلیحاتی با آمریکا شویم، دچار فروپاشی شده و ممکن بود مشکلاتی برای ما ایجاد شود.

 

وی از حضور خود در ناسا خبر داد و افزود: تعداد زیادی از کارکنان ناسا، ایرانی هستند؛ پس می تواند از این ظرفیت ها در داخل کشور هم بهره برد و با توجه به داشته های داخلی و اعتماد به جوانان به توانمندی دفاعی دست پیدا کرد.

 

وی با اشاره به تدابیر مقام معظم رهبری در مقابل دشمن، یادآور شد: با تدابیر رهبر انقلاب ما در مقابل دشمن به جنگ و دفاع نامتقارن پرداخته ایم و بر همین اساس فناوری ها و تجهیزاتی که تولید شد، ویژه جمهوری اسلامی است.

 

وی با بیان اینکه صنعت موشکی کشور با حضور پنج نفر آغاز شد، گفت: روزی موشک های زمین به زمین به کار گرفته می شدند اما پس از مدتی به این نتیجه رسیدیم که نباید انفعال داشت و باید با ابتکار حرکت کنیم و برای ایجاد بازدارندگی موثر بحث تهاجمی را مد نظر قرار دادیم؛ به همین جهت تمامی فعالیت های خود را در جهت ایجاد بازدارندگی فعال متمرکز کردیم.

 

وی با بیان اینکه در حوزه موشک زمین به زمین در دو بعد سوخت مایع و جامد تحقیقات بسیار گسترده انجام شده است، تصریح کرد: امروز به موشک های با برد دو هزار کیلومتر و موشک های نقطه زن دست یافته ایم و تمامی این دستاوردها بر اساس فناوری ها و فرمول های خاص خود ما است.

 

وی یادآور شد: امروز موفقیت های موشکی در 93 دانشگاه تدریس می شود. به زودی با استفاده از موشک های ماهواره بر بومی ماهواره طلوع را که ماهواره ای هواشناسی است در مدار قرار می دهیم.

 

وی گفت: برنامه 10 ساله برای بومی سازی صنعت هوایی کشور برای دست یابی به فناوری های لازم در حوزه هواشناسی نیاز داریم و تاکنون یازده پرتاب موفق در بخش حوزه موشک های ماهواره بر انجام شده است.

 

سردار تقی زاده اظهار کرد: در موشک های دوربرد زمین به زمین نیز از سوخت جامد استفاده می کنیم و با استفاده از همین فناوری ها موشک های ذوالفقار را که به آن پایگاه داعش در بوکمال و دیرزور مورد اصابت قرار گرفت.

 

وی اظهار کرد: در پی این اصابت 74 نفر از فرماندهان داعش کشته شد و این موضوع موجب شد تا داعش تمام شود البته بنا بر تاکیدات رهبر انقلاب دقت موشک ها را افزایش دادیم و کارهای عظیم علمی و بومی ارزان قیمت در این حوزه انجام می شود.

 

وی با بیان اینکه در بخش موشک های فرود با برد 800 و 1200 کیلومتر به نام هویزه به تحقیقات کاملی دست پیدا کرده ایم، گفت: در این حوزه فعالیت های بسیاری صورت گرفته که رسانه ای نشده است. در بخش هوش پرتاب ها نیز از سنسورهای بومی استفاده کردیم که بسیاری از کشورها فاقد چنین سنسورهای دوگانه ای در این موضوع هستند.

 

سردار تقی زاده با بیان اینکه در موشک های ضد زره با استفاده از لیزر دارای موشک هایی مانند هویزه هستیم، گفت: کاربرد این موشک ها علیه داعش بسیار موثر بود و امروز این موشک جزو دو موشک معروف محسوب می شود.

 

وی با اشاره به رونمایی از موشک باور 373 خاطرنشان کرد: در بحث موشک های پدافند هوایی در کنار بردهای کوتاه چندی پیش باور 373 رونمایی شد که دارای تکنولوژی پیشرفته است.

 

سردار تقی زاده خاطرنشان کرد: آمریکایی ها به خوبی این فناوری ها را می شناسند و پهباد جاسوسی آمریکا با همین تجهیزات بومی ساقط شد.

 

وی گفت: بیش از دو هزار پروژه تحقیقاتی بالغ بر 447 میلیارد تومان در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی در جریان است و حدود 300 پروژه دکتری در حال تکمیل است.

 

سردار تقی زاده در بخش دیگری از بیانات خود خاطرنشان کرد: ما توانستیم 37 مورد حمله هواپیماهای بدون سرنشین را سرکوب یا وادار به نشستن کنیم.

 

وی ادامه داد: برای 15 سال آینده راهبرد بسیار بزرگی را برای دفاع از کیان مقدس اسلامی در نظر داریم و در دانشگاه ها آنچه در مورد توانمندی های دفاعی کشورمان مد نظر است، تبلیغ می شود، به نحوی که اکنون بهترین آزمایشگاه ها را در دانشگاه داریم البته چندی پیش تنها دانشگاه شریف این توانمندی را داشت اما امروز در تمام کشور زیرساخت های ملی و ساختارهای فنی و علمی را آماده کرده ایم.

 

وی گفت: عامل موثر و بازدارنده به خصوص در مسایل سایبری کارهای بسیار بزرگی تاکنون صورت گرفته است. وزارت دفاع پروژه های بزرگی را برای پدافند و جلوگیری از تهاجم دشمن به صورت فضای مجازی انجام داده است که فعالیت سایبری در رزن و سایبر الکترونیک از نمونه آنهاست.

 

وی گفت: اکنون قادر به استفاده از ربات در جمع آوری و خنثی سازی مین ها هستیم. در جمع کردن مین ها ماهی سه شهید را به نظام مقدس جمهوری اسلامی تقدیم کردیم اما اکنون با استفاده از تولیدات وزارت دفاع مانند ربات های هوشمند این اتفاقات دیگر رخ نمی دهد و مین هایی که تا عمق شش متر نیز قرار دارند با بکارگیری این ربات ها خنثی و کشف می شوند.

 

وی گفت: پدافند غیرعامل در مدیریت شهری برای کاهش آسیب ها بسیار مهم است و عدم رعایت اصول پدافندی در مدیریت شهری می تواند تبعات گسترده ای را بر جای بگذارد. نیازمند کسب آمادگی های لازم برای افزایش آمادگی در کاهش آسیب ها هستیم.

 

تقی زاده با اشاره به انتقال ناوگان پنجم آمریکا از بحرین، اظهار کرد: هیئت های آمریکا در منطقه به صورت ساعتی رصد می شوند؛ به عنوان مثال هواپیماهای آمریکایی که از قبرس بلند می شوند و بر فراز یوتوی منطقه روزی دو بار گشت می زنند، با ساخت 373 متوجه شدند که سامانه پدافند هوایی باور این سامانه می تواند آنها را رهگیری و منهدم کند؛ به همین جهت این پروازها را متوقف کردند./

کد خبر 839898

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha