به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، «محمد عیدی» در نشست با رسانه ها در کتابخانه مرکزی اصفهان گفت: یکی از شاخصه های توسعه پایدار شهری، استفاده از تجارب شهروندان سالمند است و شهروندان سالمند باید کارگزار باشند.
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان، تکانه های ارزی را از عوامل افزایش هزینه های سازمان متبوعش دانست و تصریح کرد: در سال های اخیر و با مصوبات وزارت کشور روند ساختاری و اهداف این سازمان دستخوش تغییرات عمده از جمله کاهش بودجه شده است.
عیدی تعامل سازنده شهر و شهروند را از ویژگی های شهر فرهنگی مطرح کرد و افزود: انسان محوری، معناگرایی و زیست پذیری سه شاخص شهر فرهنگی است که در سیر تحول شهرها ناگذیر باید به سمت شهر فرهنگی حرکت کنیم و در همین راستا باید سطح مشارکت جویی شهروندان را با اجماع و انعقاد تفاهم نامه هایی با سازمان های مختلف افزایش دادیم.
وی همکاری سازمان های مردم نهاد و هئیات مذهبی را موجب تقویت کارکردهای اجتماعی در شهر اصفهان دانست و افزود: افزایش سطح مشارکت جویی در بین شهروندان و توافق و افزایش سطح مشارکت اجتماعی موجب افزایش نشاط اجتماعی و توسعه خلاقیت در نصف جهان شده است.
معاون فرهنگی شهردار اصفهان با اشاره قابلیت ها و ظرفیت های بومی در اصفهان افزود: ظرفیت های بومی با تاکید بر اقتصاد فرهنگ می تواند به سمت جهانی شدن گام بردارد و در اقتصاد فرهنگ به تنوع و تکثر و رعایت حق دسترسی و تصمیم گیری شهروندان تاکید می شود.
عیدی با تاکید بر لزوم جذابیت برنامه های فرهنگی گفت: اصفهان تنها شهری در کشور است که مدل «شهروندی فرهنگ» را برنامه ریزی کرده و شهرهایی همچون شهریار و قزوین خواستار همکاری با ما شدند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد «سیاست گذاری سازمان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی بر اساس نظر مدیریت شهری و نظرسنجی مردم» گفت: در شهر فرهنگی موازنه انسان و شهر مدنظر است و سیاست گذاری در سطح فرهنگ از منظر کنشگران و کارشناسان سنجیده می شود و بر اساس مصوبه وزارت کشور باید برای کلانشهرها پیوست فرهنگی تعریف شود و ما در تلاش هستیم تا با اجرایی کردن پیوست فرهنگی در اصفهان، فعالیت هایمان را با نیاز واقعی جامعه پیش ببریم.
نظر شما