۴۰ دانشگاه ایران در جایگاه برتر دانشگاه‌های دنیا/بین المللی شدن را پیچیده نکنید

سالار آملی با بیان اینکه با ارتباطات بین المللی شاهد توسعه در بخش های مختلف خواهیم بود گفت: بین المللی شدن را پیچیده نکیند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «حسین سالار آملی» امروز(سه‌شنبه، ۹ مهر) در نشست اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی‌حاشیه‌ دریای‌خزر اظهار کرد: کشورهای‌ حاشیه دریای خزر ارتباط تاریخی یکسانی دارند.       

                                         

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل با بیان اینکه علم و فناوری مهمترین نقطه آغاز ارتباطات بین‌المللی است گفت: در همه جای دنیا دانش، علم و فناوری حرمت داشته و مورد حمایت قرار می‌گیرد.

 

سالار آملی اذعان کرد: ایران ۲ درصد علم دنیا را کسب کرده و کسب ۹۸ درصد باقیمانده آن نیازمتد ارتباطات بین‌المللی است.

 

 وی ادامه داد: ایران دارای ۸۱ هزار عضو هیئت علمی و یکصد هزار دانشجوی دکتری است.

 

سالار آملی تصریح کرد: در کشور ۴۳ پارک علم و فناوری و ۱۹۶ مرکز رشد وجود دارد که ۳۰ هزار نفر در پارک  علم و فناوری مشغول فعالیت هستند.

 

وی افزود: نقشه کلان توسعه نیازمتد ارتباطات و همکاری‌های گسترده بین‌المللی است.

 

سالار آملی به روند روبه رشد مقالات بین‌المللی ایران اشاره و خاطر نشان کرد: ایران در حال حاضر ۴۶۶ پروژه تحقیقاتی بین‌المللی انجام داده است. 

 

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل گفت: ایران در ردیف شانزدهمین کشور جهان به‌لحاظ تولید مقالات علمی است و از نظر رشد علمی مقالات در رتبه نخست قرار گرفته است ضمن اینکه ۴۰ دانشگاه ایران در جایگاه برتر دانشگاه‌های دنیا قرار گرفته‌اند.

 

سالار آملی با بیان اینکه حیات و اشتغال میلیون‌ها نفر به دریای خزر وابسته است، افزود: تحقیق و پژوهش با همکاری دیگر دانشگاه‌ها جهت رشد و توسعه این ظرفیت عظیم در حال انجام است.

 

 وی تصریح کرد: مسائل زیست محیطی از جمله مهمترین خطراتی است که دریای خزر را تهدید می‌کند.

 

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل با تاکید بر اینکه بین‌المللی شدن را پیچیده نکنید تصریح کرد: با ارتباطات بین‌المللی بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

 

کد خبر 838447

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha