پوشش۲ هزار و ۲۶۷  نفر براي سوادآموزي در همدان

پیرودین، با بیان اينکه امسال بايد ۲ هزار و ۲۶۷ نفر در همدان زير پوشش سوادآموزي قرار گيرد، افزود: سهم ناحيه يک همدان يک‌هزار و ۲۷ نفر، سهم ناحيه دو، ۹۲۷ نفر و سهم قهاوند ۳۱۳ نفر است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، به نقل از روابط عمومی فرمانداری همدان ، «محمدرضا پيرودين»  در شوراي پشتيباني سوادآموزي شهرستان همدان با بيان اينکه براي توسعه يک کشور الزامات و ابزاري لازم است اظهار کرد: نفت و گاز نخستين منابع توليد ناخالص ملي هستند و نيروي انساني سومين شاخص با نقشي پررنگ‌تر از ساير منابع توليدي است.

 

معاون سياسي اجتماعي فرمانداري همدان  با بيان اينکه امسال بايد 2 هزار و 267 نفر در همدان زير پوشش سوادآموزي قرار گيرد افزود: سهم ناحيه يک شهرستان همدان يک‌هزار و 27 نفر، سهم ناحيه دو، 927 نفر و سهم قهاوند 313 نفر است.

 

پيرودين با تأکيد بر اينکه بعد از اين بايد آمار و ارقام از حالت کيفي به حالت کمي تبديل شود تصريح کرد: بايد برنامه يک ساله براي پوشش باسواد کردن بيش از 2 هزار و 500 نفر و وظايف دستگاه‌هاي اجرايي تعريف شود.

 

وي با بيان اينکه براي تحقق اين پوشش احتياج به برنامه عملياتي و راهبردي است ادامه داد: بايد با برنامه‌ريزي نظارت نيز صورت گيرد و برنامه يک ساله با توجه به هدف تعريف شده تفهيم شود.

 

معاون سياسي اجتماعي فرمانداري همدان خاطرنشان کرد: به منظور تحقق آمار پيش‌بيني شده بايد آمار کامل و دقيق باشد که بدانيم افراد بيسواد در چه رده سني و چه مناطقي هستند تا متناسب با نيازها و شرايط سوادآموزي صورت گيرد.

 

وي با تأکيد بر اينکه بايد اجراي برنامه با آناليز کامل جامعه هدف باشد يادآور شد: برنامه عملياتي يک ساله سوادآموزي بايد تعريف شود و نماينده دستگاه‌هاي اجرايي نيز به منظور اجراي اين برنامه مشخص معرفي شوند.

 

سرپرست آموزش و پرورش ناحيه يک همدان نيز با اشاره به سه دستور کار اين جلسه اظهار کرد: هفت مصوبه جلسه گذشته پيگيري شده است اما طبق مصوبه جلسه گذشته هنوز بسياري از ادارات نماينده خود را به سوادآموزي معرفي نکرده‌اند که اين امر بايد تا پايان هفته انجام شود.

 

سيد جعفر سعيدي‌منش در ادامه گفت: پاداش اداره زندان‌ها در رابطه با سوادآموزي به بي‌سوادان هنوز پرداخت نشده که البته اين امر از سوي همدان پيگيري شده اما سازمان سوادآموزي تهران هنوز تأمين اعتبار نکرده است.

 

مدير آموزش و پرورش ناحيه 2 همدان نيز بيان کرد: امور عشاير نخستين مشکل ما در بحث سوادآموزي است که در صورت کمک براي تأمين وسيله نقليه با کوچ عشاير کار سوادآموزي ابتر باقي نخواهد ماند.

 

محمد باب‌الحوائجي به ثبت اطلاعات ارزشمند پنجگانه در سامانه «سيب» توسط بهداشت شهرستان اشاره کرد و افزود: دوستان در سوادآموزي براي دريافت اطلاعات به مرکز بهداشت مراجعه کردند که اطلاعات ارائه نشد و اميدواريم اين مشکل رفع شود.

 

وي در ادامه با اشاره به تعامل خوب شهرداري با در اختيار گذاشتن فرهنگسراها به منشور برگزاري کلاس تصريح کرد: بعد از رفتن خوشبخت مديرعامل سابق سازمان فرهنگي اجتماعي و ورزشي شهرداري مفاد تفاهمنامه زمين ماند که بايد بر اساس وظايف مشخص شده همکاري ادامه يابد تا جامعه هدف را زير پوشش قرار دهيم.

 

کد خبر 838441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha