«سید صادق طباطبایی نژاد» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با تاکید بر لزوم توجه وزارت میراث فرهنگی و گردشگری به شناسایی، معرفی و بازسازی مساجد تاریخی گفت: مساجد تاریخی همانند بقیه اماکنی که در اختیار وزارت میراث فرهنگی و گردشگری است، نیاز به مرمت، بازسازی و نگهداری دارد. مساجد میراث معنوی، تاریخی و فرهنگی کشور هستند و باید در حفظ و نگهداری آنها تلاش شود.
نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در شهرستان اردستان مسجدی داریم که بیش از هزار سال قدمت دارد، خشت های گنبد این مسجد سابقه دو هزار ساله دارند که باید در حفظ و نگهداری این خشت ها دقت لازم انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه آثار تاریخی و فرهنگی کشور فرهنگ و تاریخ کشور را منتقل می کنند، تاکید کرد: ابنیه تاریخی شناسنامه فرهنگی ما هستند و ما باید در نگهداری آنها دقت و توجه لازم را داشته باشیم.
نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در سال های اخیر به سمت اقتصادی شدن صنعت گردشگری و میراث فرنگی حرکت کردیم، گفت: مساجد بخشی از تاریخ و همچنین فرهنگ دینی ما هستند و باید به خاطر اهمیت شان وزارت میراث فرهنگی دستورالعمل و آیین نامه ویژه ای برای شناسایی، معرفی و حفظ و مرمت آنها داشته باشد.
وی با بیان اینکه بسیاری از مساجد تاریخی کشور هنوز شناسایی و به صورت دقیق معرفی نشده اند، گفت: مساجد تاریخی ظرفیت خوبی برای جذب توریسم هستند. این ساختمان ها هزاران سال قدمت دارند و می توانند باعث رونق گردشگری در کشور شوند. مسجد امام اصفهان نمونه بارزی از مساجد تاریخی است که نه تنها باعث جذب گردشگری داخلی بلکه گردشگران خارجی شده است. ما باید با توجه به توجه گردشگران به این نوع آثار سایر آثار تاریخی در کشور را که چنین ویژگی هایی دارند، مورد توجه قرار دهیم.
نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما در کمیسیون فرهنگی قطعا یکی از دغدغه ها و مطالبات مان که آن را با وزیر میراث فرهنگی و گردشگری مطرح و مورد پیگیری قرار می دهیم توجه به مساجد تاریخی است البته امیدواریم این وزارتخانه نیز همکاری های لازم را داشته باشند.
نظر شما