به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سردار « محسن کریمی» در اجلاسیه مهندسی رزمی که امروز ذیل کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دوران دفاع مقدس و 6200 شهید استان مرکزی در فرهنگسرای شهر اراک برگزار شد، گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تبیین فعالیت ها و تلاش هایی که در آن دوران شده است را ضروری دانست و گفت: رزمندگان انقلاب در دوران جنگ تحمیلی فعالیت های گسترده ای را در بخش های مختلف داشتند که همه آنها باید برای نسل جوان و نوجوان تبیین شود.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با اشاره به اینکه مهندسی رزمی در دوران دفاع مقدس همانند سدی در برابر دشمن عمل کرد، افزود: در ابتدای جنگ بچه های مهندسی با اقدامات موثری که انجام دادند مانع از پیشروی دشمن به ایران اسلامی شدند و از همان ابتدا دست دشمن را کوتاه کردند.
وی با بیان اینکه ابتکارات و خلاقیتهای مهندسی رزمی، نقش تعیین کننده در عملیاتها داشت، بیان کرد: این اقدامات و تلاش های خالصانه برگرفته از ولایتمداری رزمندگان و مدیریت پیامبر گونه امام خمینی بود که سبب شد تخصص و اراده با پشتوانههای ایمانی در هم آمیخته و شکل عینی و عملی در حوزه مهندسی رزمی به خود گیرد.
این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه ساخت پل خیبر از شاخص ترین اقدامات مهندسی در دفاع مقدس بود، افزود: طراحي و ساخت طولاني ترين پل شناور نظامي جهان با مواد جديد و پايدار در مقابل بمباران، معروف به خيبر مدالي است كه بر سينه مهندسي جنگ جهاد و سپاه مي درخشد.
سردار کریمی ساخت پل بعثت را شاهكار دیگری از مهندسي رزمي در تاريخ دفاع مقدس دانست و بیان کرد: پل جهادگران، ساخت بیمارستان ها از جمله بيمارستان امام رضا (ع) و بیمارستان فاطمه زهرا(س) در فاو از دیگر فعالیت های مهندسی رزمی بود که دشمن را به حیرت انداخته بود.
نظر شما