گروه مهندسی ۴۲ قدر استان مرکزی نگین مهندسی جنگ تحمیلی بود

سردار ابولحسنی گفت: گروه مهندسی ۴۲ قدر استان مرکزی نگین مهندسی جنگ تحمیلی بود و دستاوردها و عملکرد شایسته این گروه باید برای نسل جوان برجسته سازی و بیش از پیش تبیین شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سردار «علی ابوالحسنی» امروز پنجشنه (4 مهر) در اجلاسیه شهدای مهندسی رزمی استان مرکزی که از برنامه های ذیل کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶ هزار و ۲۰۰ شهید استان مرکزی بود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا گفت: نسل امروز ایران اسلامی وظیفه خطیری بر دوش دارند و باید با تاسی از جوانان انقلابی که پدران خود بودند با اراده های پولادین گام در مسیر ارزش ها و آبادی و آبادانی ایران اسلامی بگذارند.

 

فرمانده اسبق گروه مهندسی ۴۲ قدر استان مرکزی با اشاره به دوران انقلاب  اسلامی و بعد از آن جنگ تحمیلی بیان کرد: در آن زمان ایران اسلامی خسارت های فراوانی رو متحمل شد اما وجود جوانان برومند و ولایتمدار در جنگ پیروزمیدان شد و بلافاصله در دوران سازندگی به رفع مشکلات و خسارات ناشی از جنگ پرداخت.

 

وی با اشاره به اینکه عزت، استقلال، دین و ناموس ایران اسلامی در جنگ تحمیلی با اراده های پولادین جوانان ولایتمدار حفظ شد، ادامه داد: این مهم به برکت حضور آگاهانه و خالصانه اقشار مختلف مردم در مناطق عملیاتی  میسر شد که با این حضور خود دشمن را از این آب و خاک بیرون کرده و آرامش و امنیت را به میهن اسلامی هدیه دادند.

 

این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه در دوران جنگ تحمیلی بیش از ۱۸۸ هزار شهید تقدیم انقلاب شد، افزود: جوان رشید و برومند ایران اسلامی گوش به فرمان ولی امر خود با حضور آگاهانه در صحنه نثار جان خود  را نثار انقلاب کردند و امروز نیز جوانان و نوجوانان باید با تاسی از این بزرگ مردان  تحت فرماندهی مقام معظم رهبری توطئه های اقتصادی و فرهنگی  دشمنان را خنثی کنند.

 

فرمانده اسبق گروه مهندسی ۴۲ قدر استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش به تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: تحقق این بیانیه نیازمند روحیه جهادی، انقلابی و ولایتمداری و همچنین استفاده از تجربیات جوانان دوران انقلاب و دفاع مقدس است.

 

سردار ابوالحسنی در ادامه با بیان اینکه جنگ تحمیلی فقط جنگ بین دو کشور نبود، افزود: در این نبرد نابرابر، ابرقدرت‌های شرق و غرب با تمام ظرفیت خود از رژیم بعثی حمایت کردند تا انقلاب اسلامی را بی نتیجه سازند اما در نهایت پیروز میدان رزمندگان اسلام و انقلاب اسلامی شد چرا که ملت ایران با سلاح تقوا، روحیه جهادی و پیروی از رهبر و ولی امر خود در میدان حاضر شده و در مقابل تمام کفر جهانی ایستادگی کردند.

 

این مقام مسئول به ساری و جاری شدن روحیه جهادی در جای جای میهن اسلامی اشاره کرد و گفت: بعد از پیروزی انقلابی و تا کنون روحیه جهادی در بسیاری از حوزه های اقتصادی و فرهنگی کشور جاری شده و با وجود توطئه ها و تحریم های دشمنان باز هم در مسیر سازندگی و پیشرفت در حال حرکت هستیم.

 

وی بر استفاده از ظرفیت های داخلی اشاره کرد و گفت: مهندسان بومی و جوانان خوش فکر و آینده نگر ایران اسلامی طرح های بسیار خوبی را به اجرا در آوردند و که این مهم نشان از روحیه جهادی، ایمان و اعتقاد به ارزش های دینی است.

 

این مقام مسئول در ادامه به حضور و فعالیت صنایع استان مرکزی به خصوص ماشین سازی، آذرآب و هپکو در جنگ و تهیه ادوات نظامی و تجهیزات جنگی اشاره کرد و گفت: این استان نقش مهمی در هدایت صحیح مهندسی جنگ بر عهده داشت و این نقش بخصوص در بخش ساخت پل خیبر یک، ۲ و سه، پل ۱۳ کیلومتری حورالعظیم، پل فجر و ساخت قطعات بتنی بیمارستان فاو بسیار پر رنگ است.

 

فرمانده اسبق گروه مهندسی ۴۲ قدر استان مرکزی در ادامه با بیان اینکه مهندسی رزمی یکی از ارکان اصلی جنگ تحمیلی بود، اضافه کرد: گروه مهندسی ۴۲ قدر استان مرکزی نگین مهندسی جنگ تحمیلی بود و دستاوردها و عملکرد شایسته این گروه باید برای نسل جوان برجسته سازی و بیش از پیش تبیین شود.

 

کد خبر 836609

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha