رویکرد مردمی اربعین باید حفظ شود

عالمی نیسی با بیان اینکه رویکرد مردمی اربعین باید حفظ شود گفت: نباید نگاه دولتی به اربعین داشته باشیم وظیفه دولت در بحث اربعین باید بیشتر تامین زیرساخت باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «جمال عالمی نیسی» امروز (دوشنبه ۱ مهر) در جلسه ستاد اربعین شهرستان اهواز اظهار کرد: رویکرد مردمی اربعین باید حفظ و نگاه دولتی آن کم شود، وظیفه دولت در بحث اربعین باید بیشتر تامین زیرساخت باشد.

 

فرماندار اهواز با بیان اینکه انتظارم از دستگاه های اجرایی این است که نسبت به فراهم کردن زیرساخت های اربعین همه توان خود را به کار گیرند افزود: کار در چذابه ملی است و تقسیم کار به صورت ملی انجام شده و همه امکانات استان برای خدمت رسانی به زائران اربعین بسیج شده است.

 

تاکنون حتی یک بطری آب معدنی برای اربعین اختصاص داده نشده است

 

«سرهنگ عزیزالله زارع» با اشاره به اینکه امسال به دلیل حذف ویزا پیش بینی شده تعداد زائران نسبت به سال گذشته به سه برابر افزایش یابد اضافه کرد: خدمات رسانی موکب ها در مرزها ۱۲ روز دیگر آغاز می شود و در حال حاضر روزانه ۵۰۰ زائر از مرزهای ما برای زیارت کربلا عبور می کنند.

 

رئیس ستاد اربعین اهواز با بیان اینکه سال گذشته ۸۰۰ هزار زائر از مرزهای خوزستان عبور کردند و پیش بینی می شود این تعداد امسال به ۲ میلیون نفر افزایش یابد تصریح کرد: در خوزستان یک هزار و ۴۰۰ موکب مستقر می شود که از این تعداد ۴۲۰ موکب در شلمچه، ۳۲۰ موکب در چذابه، ۷۰۰ موکب در اهواز و ورودی های استان و ۵۶ موکب در عراق مستقر می شود.

 

وی با اشاره به اینکه ۸۶ موکب اهواز در مرز چذابه استقرار پیدا می کنند که ۳۰ درصد مواکب این مرز را تشکیل می دهند ابراز کرد: ۷۰ درصد موکب های مستقر در مرز چذابه کار ساخت و ساز را آغاز کرده اند و مابقی هنوز اقدامی انجام نداده اند.

 

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات اهواز یکی از نیازهای اصلی در خدمات رسانی به زائران اربعین را تامین آب معدنی عنوان کرد و اذعان داشت: نیاز اولیه ما برای اربعین ۶ میلیون بطری آب معدنی است که تاکنون حتی یک بطری آب معدنی برای اربعین اختصاص نیافته است.

 

وی با بیان اینکه مشکل آرد و نان را حل کردیم و نان به صورت متمرکز می دهیم تاکید کرد: پنج میلیون قرص نان برای بازه ۲۰ روزه اربعین برای مرز چذابه قرارداد بسته شده است؛ از نظر آرد و نان مشکلی نداریم و مشکل عمده ما زیرساختی است و از این نظر بسیار عقب هستیم.

 

سلامت زائران خط قرمز ماست

 

همچنین «مهرداد شریفی» با اشاره به اینکه بحث آب سالم و بهداشتی باید در مواکب با نظارت بهداشت و به صورت شناسنامه دار و برچسب دار باشد بیان کرد: سال گذشته ۵۵ هزار مترمکعب آب در چذابه ضد عفونی شد.

 

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز ادامه داد: تمام موادغذایی باید با نظارت بهداشت تهیه شود و از مراکز غیرمجاز خریداری نشود و مدیران مواکب حق ندارند جلوی ورود کارشناسان و ناظران بهداشتی را بگیرند چرا که سلامت زائران خط قرمز ماست.

 

وی اظهار داشت: اگر قرار باشد موکبی به دلیل عدم رعایت موارد بهداشتی تعطیل شود این کار را خواهیم کرد ملاحظه کسی را نمی کنیم و همه کارگران مواکب باید کارت بهداشتی و سلامت داشته باشند؛ هزینه صدور کارت سلامت برای کارگران مواکب رایگان است.

 

شریفی با بیان اینکه شناسنامه دار کردن مواکب نظارت را تسهیل می کند یاد آور شد: جمع آوری زباله ها در کنار مواکب از دغدغه های ماست؛ در حوزه سلامت آنچه وظیفه ما در بحث اربعین است را انجام می دهیم .

 

عالی پور معاون خدمات شهری شهرداری اهواز نیز از فعالیت شهرداری ها در مرز چذابه خبر داد و خاطر نشان کرد: فراهم کردن ۸۵ چشمه سرویس بهداشتی، ماشین حمل مکانیزه زباله، 70 دستگاه اتوبوس برای نقل و انتقال زائران از جمله اقدامات ما در مرز چذابه است و شهرداری منطقه چهار تهران نیز در حال استقرار امکانات در این مرز است.

 

کد خبر 835483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha