به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «سید مصطفی سید هاشمی» امروز (شنبه 30 شهریور) در مراسم پویش مردمی مشق احسان که در اهواز برگزار شد اظهار کرد: این پویش توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با هدف توزیع 20 هزار بسته لوازم تحریر میان دانش آموزان بی بضاعت و مناطق محروم خوزستان برگزار شده است.
معاون هماهنگی های اقتصادی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) افزود: خداوند برای انسان یک ارج و حرمتی قائل شده و حرمت انسان به دانش و علم اوست؛ انسانی که جاهل باشد از دنیا چیزی متوجه نمی شود ولی انسانی که بصیر باشد و طبیعت را ببیند و کتابت را برائت کند و بر علم و فضل خود بیفزاید.
وی با اشاره به اینکه دین اسلام با خواندن آغاز شده و اولین آیه قرآن «اقرا بسم ربک الذی خلق» است اضافه کرد: در قرآن کریم بیش از 400 بار کلمه علم، سه بار اقرا و 2 بار کلمه قلم آمده و خداوند در قرآن به قلم هایی که ثبت می کنند و می نویسند، سوگند خورده است.
وی تصریح کرد: افتخار جمهوری اسلامی ایران را توجه به سوادآموزی و علم آموزی دانست و تصریح کرد: سال 57، بالغ بر 50 درصد مردم بی سواد بودند که امروز این عدد به زیر 10 درصد تقلیل یافته و بی سوادی در زنان بیشتر از مردان است اما باید توجه داشت که این عدد هم زیاد است باید تلاش کنیم بیش از این کاهش یابد.
سیدهاشمی با اشاره به تاکید امام (ره) بر توجه به سوادآموزی ابراز کرد: مقام معظم رهبری نیز بر آباد کردن هزار روستا و احداث هزار مدرسه تاکید داشتند که این اقدام تحقق یافت و هزار مدرسه به آموزش و پرورش تحویل داده شد؛ ولی ایشان در ملاقات بعدی با اعضای ستاد فرمان امام (ره) فرمودند احداث مدارس ادامه پیدا کند که ستاد احداث هزار مدرسه دیگر را در دستور کار خود قرار داد.
وی با بیان اینکه از تعهد هزار مدرسه دوم تاکنون 554 مدرسه ساخته شده است عنوان کرد: از بیش از 1550 مدرسه ای که تاکنون ساخته شده، بیش از 229 مدرسه با یک هزار و 109 کلاس در استان خوزستان بوده که تقریبا معادل یک ششم مدارس احداثی در سراسر کشور را شامل می شود.
معاون هماهنگی های اقتصادی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با اشاره به اینکه سه روز پیش 120 مدرسه در کشور افتتاح شد که از این تعداد 49 مدرسه متعلق به خوزستان بود اذعان داشت: این نشانه نگاه ویژه ستاد به استان خوزستان است.
وی با بیان اینکه علاوه بر مدرسه سازی باید معلمان خوبی هم داشته باشیم تاکید کرد: در خوزستان در حال حاضر 46 هزار معلم و 50 هزار کارمند آموزش و پرورش و معلمان حق التدریس فعالیت دارند که سال تحصیلی جدید را با یک میلیون دانش آموز در استان آغاز می کنند.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر ساخت مدرسه تاکنون 210 مسجد نیز در این استان احداث شده خاطر نشان کرد: در کنار توجه به علم به معنویت جهت آشنایی با دین و قرآن و اسلام توجه شده است.
سیدهاشمی در بخش دیگر سخنان خود به توزیع 9 هزار قلم لوازم تحریر در خوزستان خبر داد و بیان کرد: امسال این تعداد به 20 هزار قلم افزایش یافته که در بسته بندی های مناسب تقدیم دانش آموزان بی بضاعت می شود.
وی بر حضور مردمی در عرصه های مختلف تاکید کرد و ادامه داد: هر کجا مردم حضور داشته اند موفق بوده ایم، همچون دوران دفاع مقدس نیز مردم کشور را از دست متجازان نجات دادند و امروز نیز در عرصه های دیگر حضور پررنگی داشته اند.
وی با بیان اینکه در پویش مردمی مشق احسان بیش از یک هزار و 500 گروه جهادی همکاری کردند یاد آور شد: در این پویش با کمک مردم بیش از 2 میلیارد تومان کمک های نقدی جمع آوری شد و بیش از پنج هزار نفر زن و مرد از اقشار مختلف همه اقلام را بسته بندی کردند تا به دست دانش آموزان بی بضاعت تقدیم شود.
معاون هماهنگی های اقتصادی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به فعالیت های ستاد در سیل اخیر و زلزله مسجدسلیمان اشاره کرد و گفت: در این امر از سوی ستاد فرمان امام (ره) هشت هزار اقلام و لوازم خانگی میان سیل زدگان توزیع شد و در زلزله نیز تامین 2 هزار اقلام خانگی را برعهده داریم که تاکنون یک هزار قلم توزیع شده و مابقی تعهدات ما نیز به زودی انجام می شود.
وی مهمترین امر در کشور را اشتغال به ویژه برای جوانان تحصیل کرده دانست و افزود: اشتغال امر بسایر مهمی است که برای رفع مشکل اشتغال نیازمند تولید هستیم و هیچ نسخه ای غیر از آن وجود ندارد.
وی اشاره به اینکه ستاد در بخش اقتصادی کارهای بزرگی انجام داده که یکی از آنها استخراج 20 تا 30 هزار بشکه نفت در نقطه ای مرزی است و از طریق آن بیش از هزار نفر مشغول به کار شدند اضافه کرد: این کارها قبلا توسط متخصصان خارجی انجام می شد ولی امروز از متخصصان و نیروهای داخلی بهره مند هستیم.
سیدهاشمی به کمبود و گرانی کاغذ در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: سالانه 300 هزار تن کاغذ وارد می کنیم و در طول انقلاب هم نتوانستیم تولید کاغذ را به بیش از 50 هزار تن برسانیم در این راستا در شادگان اقدامی انجام شده که به جای استفاده از خمیر کاغذ و چوب درختان که باعث نابودی جنگل ها می شود، از گاماس نیشکر برای تولید کاغذ استفاده شود.
وی ادامه داد: این کار با تحقیق و آزمایشات انجام شده و می توانیم با استفاده از گاماس، کاغذ تولید کنیم که دستگاه های مورد نیاز به ارزش 460 میلیون یورو با کمک صندوق توسعه ملی از خارج از کشور خریداری شده و می توانیم ظرف سه الی چهار سال آینده شاهد تولید کاغذ تا ظرفیت 240 هزار تن باشیم.
وی از ایجاد 21 هزار شغل واقعی با عدد و رقم و بیمه و کدملی و محل اشتغال در استان خوزستان به همت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) خبر داد و عنوان کرد: تاکنون بالغ بر 34 هزار میلیارد تومان در استان خوزستان سرمایه گذاری کردیم.
نظر شما