ارائه تصویر مثبت از فارس و ایران در ایرلند

گیل گفت: برای حضور در کشور ایران آگاهی کامل داشتیم و مهمترین هدف ما در ایجاد این ارتباط ارائه تصویر مثبت از ایران در کشور ایرلند است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «روبرت گیل» در جلسه امروز (شنبه 30 شهریور) با هیات فعالان بخش خصوصی گردشگری کشور ایرلند در اتاق بازرگانی فارس اظهار کرد:  تاریخ کشور ایران و به ویژه استان فارس بسیار ویژه و منحصر به فرد است و باید ساز و کاری تعریف شود که این تاریخ و فرهنگ غنی توسعه داده شود.

فعال بخش خصوصی گردشگری کشور ایرلند که سابقه 30 ساله در بازارسازی تور در کشورهای مختلف دارد، افزود: توسعه مد نظر ما به این معناست که تنها بازدید از سایت های تاریخی نمی تواند نیازهای گردشگران را برطرف کند بلکه ارتباط با مردم، آشنایی با تولیدات محلی و صنایع دستی یک منطقه می تواند موجب جذابیت و تکمیل کننده صنعت گردشگری باشد.

وی اضافه کرد: در بخش گردشگری ارائه خدمات و نظارت بر خدمات‌دهی موضوع بسیار مهمی است که باید تلاش شود خدمات‌دهی بخش‌های مختلف از جمله هتل‌ها، راهنمایان گردشگری، رانندگان تاکسی و غیره باید نزدیک به استانداردهای بین المللی باشد زیرا یک اتفاق منفی می تواند تا سالها پیامد منفی برای صنعت یک کشور داشته باشد.

گیل معتقد است: بحث مثلث طلایی بین سه استان فارس، اصفهان و یزد در حوزه گردشگری بسیار جذاب، ویژه و مناسب است.

این فعال بخش گردشگری با بیان اینکه گردشگران در سفر نیاز به امنیت در همه ابعاد دارند ادامه داد: در اخبار تلاش می شود تصویری از ایران منعکس شود که پس از سفر به این کشور و برخورد با مردم استان های مختلف، متوجه شدیم تصاویر منتشر شده با واقعیت متفاوت است.

گیل با بیان اینکه هدف ما از سفر به کشور ایران به دست آوردن تصویر واقعی از این کشور است عنوان داشت: برای حضور در کشور ایران آگاهی کامل داشتیم و مهمترین هدف ما در ایجاد این ارتباط ارائه تصویر مثبت از ایران در کشور ایرلند است.

وی تصریح کرد: این سفر سرآغاز همکاری ما و استان فارس در حوزه گردشگری خواهد بود و فعالان بخش خصوصی ما در حوزه گردشگری بسیار علاقه مند به همکاری با فعالان صنعت گردشگری استان فارس و شهر شیراز هستند.

مدیر یکی از آژانس‌های گردشگری کشور ایرلند نیز در این جلسه، ریشه‌های تاریخی ایران و ایرلند یکسان دانست و از شهر شیراز و استان فارس در دنیا به عنوان اماکن گردشگی فرهنگی و تاریخی ویژه یاد کرد که  می تواند اولویت در ایجاد و گسترش تعاملات گردشگری باشد.

کد خبر 834443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha