ارائه‌دهندگان مفاهیم قرآنی عامل به قرآن باشند

محسن عباسیان گفت: انسان‌ها عموماً به دنبال لذت‌ها و منافع در دسترس و سهل‌الوصول هستند و به عاقبت کار توجهی ندارند به همین منظور باید واعظان عامل در مردم احساس نیاز به قرآن را زنده کنند و این امر به زمان نیاز دارد.

«محسن عباسیان» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: نمایاندن زیبایی‌ها و جاذبه‌های قرآن به مردم اولین وظیفه متولیان امور قرآنی است و مسابقات قرآن تأثیر زیادی در رفع مهجوریت از قرآن داشته است.


مدیر مجمع قاریان و حافظان حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی(ع) با اشاره به نقش هدایتگری قرآن افزود: اولین قدم ورود به دریای عمیق قرآن، حفظ و قرائت کلام وحی است، اما این کافی نیست و آنچه که راه را برای دستیابی به گوهرهای ناب قرآنی و زندگی به رنگ قرآن هموار می‌کند، این است که از سطح این دریا آرام آرام به عمق برویم و این معنای واقعی تدبر و تفکر است.

 

وی تفکر و تدبر در قرآن را مهم دانست و اظهار کرد: تدبر و تفکر در همه آیات و مخلوقات خداوند لازمه زندگی است و وجه تمایز انسان با سایر مخلوقات همین قوه تفکر است و چه کتابی بهتر از قرآن که با تفکر و تدبر در آن راه زندگی‌مان را بجوییم.



عباسیان با بیان ثواب و فضیلت تلاوت و حفظ قرآن افزود: تلاوت و حفظ قرآن به تنهایی مانند چراغی است که از نور آن استفاده‌ای نشود و فقط به داشتن آن چراغ افتخار کنیم.

 

مدیر مجمع قاریان و حافظان حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی(ع) گفت: در برگزاری مسابقات باید نیازهای شرکت‌کنندگان را نیز در نظر گرفت تا مسابقات هدفمند بوده و آینده داشته باشد. مدارس یکی از محوری‌ترین نقطه شروع این مسابقات است.



وی یادگیری آموزه‌های قرآنی و عمل به برنامه‌های قرآنی را از آن دسته منافعی بیان کرد که آرام آرام و به تدریج در زندگی تأثیر می‌گذارد و خاطر نشان کرد: انسان‌ها عموماً به دنبال لذت‌ها و منافع در دسترس و سهل الوصول هستند و اکثریت مردم به عاقبت کار توجهی ندارند به همین منظور اول باید درمردم احساس نیاز به قرآن را زنده کرد و این امر به زمان نیاز دارد.
 


عباسیان با اشاره به تاثیر عمل واعظان به گفته های خویش تاکید کرد: باید کسانی به مردم برنامه‌ها و مفاهیم قرآنی را ارائه کنند که خود متخلق به اخلاق قرآنی باشند زیرا مردم دنبال الگوها هستند، و موعظه‌هایی که در گوینده آن عمل نباشد، تأثیرش در حد صفر است.
 


وی در پایان یادآور شد:  کودکان، نوجوانان و حتی جوانان ما دلی پاک و بسیار نزدیک به آسمان دارند و بر اساس ویژگی های سنی کنجکاو بوده و به دنبال نوآوری هستند؛ وظیفه ماست قبل از اینکه زرق و برق‌های شیطانی و محتواهای بی‌فایده و بعضاً ضد انسانی آن ها را مجذوب خود کند، ما با استفاده از ابزارها و فناوری‌های محبوب و با محتوای تربیتی و قرآنی، اقدام به جذب کنیم.

 

 

کد خبر 834221

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha