به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «علیرضا نصرآبادی» در تور رسانه ای و بازدید خبرنگاران از طرح کشت و توسعه رویشگاه سماق در شهرستان سرایان اظهار کرد: یکی از برنامه های اجرایی سازمان جنگل ها و مراتع کشور بحث احیا، حفظ و نگهداری عرصه های جنگلی است که 630 هکتار از مساحت خراسان جنوبی را جنگل تشکیل می دهد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اغلب گونه های جنگلی استان شامل بنه، بادامشک و در برخی مناطق سماق است، گفت: در شهرستان سرایان و فردوس ذخیرگاه های طبیعی از گونه سماق وجود دارد.
نصرآبادی بیان کرد: در راستای فعالیت های مشارکتی و احیای این عرصه ها در شهرستان سرایان پروژه کشت و توسعه رویشگاه سماق در دستور کار قرار گرفته است که ضمن درآمدزایی برای مردم، ارزش زیست محیطی و حفظ و توسعه پوشش جنگلی استان را به دنبال دارد.
به گفته وی هرساله در اواخر تابستان و اوایل پاییز میوه های سماق بر درختان جنگلی می رسند و گیاه دارویی سماق پاککننده معده است و در استحکام و تقویت لثه، رفع اسهال، میکروبزدایی، درمان روماتیسم و درمان بیماران دیابت مفید است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی در پایان گفت: در حال حاضر 11 نهالستان و پارک جنگلی در استان وجود دارد که گونه های مختلف گیاهی مثمر و غیر مثمر در آن کشت می شود.
نظر شما