مسجد مهمترین مرکز فرهنگی در مناطق روستایی و محروم است

سقاء گفت: مسجد و بالاخص کانون ها مهمترین مرکز و پایگاه فرهنگی در مناطق روستایی و محروم است که می تواند تحول فرهنگی تاثیرگذاری برای نوجوانان و جوانان این مناطق ایجاد کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، «نادر سقاء» امروز (29 شهریورماه) در آئین اختتامیه طرح غنی سازی اوقات فراغت استان اردبیل در کانون فرهنگی هنری شهید روستای فولادلوقویی گفت: کانون های مساجد به عنوان مرکز فرهنگی در مناطق روستایی و محروم علیرغم امکانات کم تاثیر شگرفی در فعالیت های فرهنگی در این مناطق را دارند.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل تصریح کرد: مسجد مهمترین مرکز و پایگاه فرهنگی در مناطق روستایی و محروم است که می تواند تحول فرهنگی تاثیرگذاری برای نوجوانان و جوانان این مناطق ایجاد کند.

 

وی ادامه داد: فعالیت فرهنگی و هنری در دورافتاده ترین مناطق یک کار جهادی است فعالان کانون های مساجد با حداقل ترین امکانات انجام می دهند.

 

سقاء بیان داشت: هر ساله بیش از 40 تفاهم نامه همکاری بین کانون های مساجد با دستگاه های اجرایی و فرهنگی و بخش خصوصی با هدف ارائه تسهیلات به فعالان کانون های مساجد منعقد می شود.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل افزود: این تسهیلات بیشتر در حوزه اردویی و رفاهی و آموزشی است و دستگاه های اجرایی و فرهنگی همکاری بسیار خوبی با فعالان کانون های مساجد در این زمینه داشته اند.

 

این مقام مسئول عنوان کرد: هم اکنون بیش از 540 کانون فرهنگی هنری در مساجد استان فعال هستند که از این تعداد بیش از 60 درصد در مناطق روستایی، محروم و دورافتاده و حدود 40 درصد در مناطق شهری است.

 

سقاء یادآور شد: در سال جاری 435 پایگاه غنی سازی اوقات فراغت در کانون های مساجد استان تشکیل شد که از این تعداد حدود 6 هزار برنامه فرهنگی، آموزشی، دینی و هنری در سامانه های بچه های مسجد ثبت شده است.

کد خبر 833940

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha