به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، «پیروز حناچی» در سی و یکمین گردهمایی فرماندهان پشتیبانی و مهندسی جهاد با اشاره به نقش مهندسی در جنگ گفت: اگر به درستی به مهندسی جنگ پرداخته شود چه بسا این موضوع برای نسل جوان جذاب است، هفته دفاع مقدس با اغاز مدارس همزمان است مهندسی جنگ و موضوعات همچون پل بعثت و بیمارستان های صحرایی و سازه های جنگ موضوعات خوبی هستند که می توان در کلاس های دانشگاه و مدارس عنوان شوند.
شهردار تهران افزود: پل خیبر بزرگترین پل مهندسی در پدیده جنگ بود که تمام بدنه کشور برای حمل و نقل اپ درگیر بود و کاری غیر ممکن، ممکن شد. امروز ممکن است به وضعیت حاضر گله داشته باشیم اما مصلحتی بزرگتر وجود دارد و آن نسل بعدی است که باید بدانند چه اتفاقی افتاده است.
وی ادامه داد: آنچه در مهندسی جنگ رخ داد در مقایسه با سایر اتفاقات بسیار تخصصی تر بود و در مجموعه اقدامی تخصصی رخ داد. طراحی بیمارستان های صحرایی کار بود که توسط قرارگاه مهندسی شکل گرفت و این بخشی از افتخارات دفاع مقدس است. ما در جنگ تحمیلی رکورد جنک ویتنام را در جراحت و درمان شکستیم.
حناچی افزود: هشت سال دفاع مقدس علارغم تمام سختی ها و تلخی ها می تواند چراغ راه آینده کشور باشد و این خود باوری و اعتماد به نفسی بود که امام و شهداء دادند که هیچ کاری غیر ممکن نیست. اگر امروز سرپا ایستاده ایم یادگار آن روز است اگر امروز مزیتی در صنایع موشکی داریم ریشه در لحظات سخت دفاع مقدس است که پست سر گذاشتیم این راه برای آینده کشور ادامه دارد و مسیری است که سالها باید به حیات خود را سربلندی ادامه یابد.
وی گفت: تحقیقات تروما امروز در کشور ریشه در هشت سال دفاع مقدس دارد و اگر حرفی در حوزه پزشکی داریم به این عقبه باز می گردد.، در حوزه مهندسی جنگ کتابی در شهرداری در حال گرداوری و تدوین است که بزودی منتشر می شود./
نظر شما