به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ محمدعلی دهقان، امروز (30 شهریور) در مراسم افتتاحیه باشگاه کارآفرینی نوجوانان (در راستای مهارت آموزی نوجوانان تحت حمایت کمیته امداد با هدف تربیت نسل آینده، کار آفرینان نو آور» با قدردانی از کسانی که شالوده این امر مهم را می ریزند، گفت: نوجوانان امید و آینده همه ما هستند.
مدیرکل امور اقتصادی استانداری کرمان ادامه داد: وقتی کارهای بزرگ و مهم تاریخ را نگاه می کنیم افرادی موفق بودند که از قشر محروم و قشر 3 و 4 جامعه بودند لذا آدم هایی که سختی می کشند می توانند کارهای بزرگ انجام دهند.
دهقان با بیان اینکه قشری که با سختی زندگی کرده راحت تر می تواند پله های ترقی را طی کند و عشق و علاقه است که می تواند شما را موفق کند؛ افزود: 50 نفری که امروز کلاس ها را شروع می کنند، امیدواریم در آینده نزدیک به 500 کارآفرین تبدیل شوند.
یحیی صادقی هم با اشاره به اینکه این جلسه بسیار مهمی است و امیدواریم منشأ خیر شود؛ اظهار داشت: در دهه 60 طرحی در مدارس بود که بیش از نیمی از بچه ها هفته ای یک روز که از دبیرستان تعطیل می کردند، مشغول به کار می شدند.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمان با اشاره به اینکه سیاست نظام بر کوچک سازی{ادارات} است؛ افزود: طی سالهای اخیر، مثلثی در استان با فنی حرفه ای و اداره کار و تعاون و کمیته امداد تدوین کردیم و کار را ادامه دادیم.
وی ادامه داد: ما باید در این زمینه حرکت کنیم و بهترین ظرفیت در استان در بخش کشاورزی در جنوب شرق است که می توانیم آن را حرکت دهیم به سمتی که موفقیت های بیشتری باشد، از جمله نور آفتاب که بهترین ظرفیتی است که تا به حال استفاده نکردیم؛ برای کشاورزی و صنعت و زیرساخت ها و شرکت های بالا دستی است.
رضا اسماعیلی هم با بیان اینکه این اولین باشگاه کشور است که افتتاح می شود تا الگویی باشد برای سایر نوجوانانی که می خواهند وارد بازار کار شوند؛ افزود: از محل کارآفرینی می توان در امتداد فعالیت کسانی که در دفاع مقدس رفتند و جان دادند؛ با کار و تلاش و فعالیت خود پیرو راه آنان باشیم.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان با اشاره به فصل بازگشایی مدارس و بیان این نکته که مدارس می تواند در کنار درس دانش آموزان، روحیه کارآفرینی را ایجاد و شما دانش آموزان بتوانید یک فعالیت و کسب و کار با رویکرد جدید شروع کنید؛ گفت: قطعاً اتفاق مبارکی است و از لحظه لحظه عمر استفاده کنید تا بتوانید قدم های بزرگ بردارید.
وی با اشاره به اینکه در زمان جنگ تحمیلی، کسانی که بیشترین حضور را داشتند جوانان بین 16 تا 22 سال بودند که با دست خالی برابر چندین کشور که در اوج پیشرفت بودند ایستادگی کردند و امروز ما وظیفه داریم در برابر قدرت های اقتصادی که می خواهند با جنگ اقتصادی ما را به زانو درآورند، مبارزه کنیم و این مبارزه راهی ندارد جز اینکه فعالیت کارافرینی داشته باشیم و از محل کارافرینی تولیدات با کیفیت و قیمت مناسب داشته باشیم.
اسماعیلی ادامه داد: افزایش قیمت دلار با همه مضرات، این فرصت را در اختیار تولیدکنندگان ایرانی قرار داده است که با کالاهای خارجی رقابت کنند و فرصت فراهم شده که علاوه بر اینکه نیازهای داخلی را تأمین کنیم نگاهی به بازارهای منطقه ای و بین المللی داشته باشیم؛ به طور مثال در پوشاک و فولاد و صنعت کشاورزی این اتفاق رخ داده و خیلی کالاهای ایرانی در حال صادرات هستند.
وی اظهار داشت: این یک فرصت استثنایی است که می توانیم اقتصاد را از نفت جدا کنیم و اقتصاد مقاومتی شکل نمی گیرد مگر اینکه تک تک افراد پای کار باشند و اگر این نگاه به درس و تحصیل باشد، مؤثر است و این میسر نمی شود مگر اینکه راه های کارآفرینی را بشناسید.
وی ادامه داد: استان کرمان، در دنیا استانی است که مثل آن وجود ندارد، یک استان 4 فصل است که فرصت های استثنایی در جهت تولید و کشاورزی و زمین و نیروی انسانی در اختیار داریم.
اسماعیلی گفت: 70 درصد نیروی جوان در جامعه وجود دارد که فقط تا سال 1430 است و اگر بخواهید فعالیتی شروع کنید باید با رویکرد خدمت رسانی به جامعه باشد و همه رویکرد های اقتصادی و خدماتی مربوط به قشر دهه 60 است و از این فرصت استثنایی باید کشور را بسازیم تا نسل بعدی به ما افتخار کند.
بر اساس گزارش شبستان؛ ۴۸ دانش آموز رده سنی ۱۶ تا ۱۸ سال شامل ۲۸ دختر و ۲۰ پسر قرار است در یک دوره فشرده ۶ ماهه تحت نظارت تیم «ره یار» از متخصصان اداره کار دوره آموزشی گذرانده و با پرورش ایده های خلاق، بازار کار ایجاد کنند.
این تعداد دانش آموز از میان ۲۰۰ دانش آموز شهر کرمان که متقاضی حضور بودند انتخاب شده و سه هفته ای دو روز در این دوره شرکت و در پایان، گواهینامه مهارت دریافت می کنند.
نظر شما