به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ زهرا موسی پور امروز (13 مهر) در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان در این جلسه گفت: دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی در سال 97 در 10 استان مشغول به کار شدند که اکنون در 22 استان دفاتر تسهیل گری فعال هستند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان گزارش مختصری از فعالیت این دفاتر در شهر کرمان ارائه داد و افزود: در سال گذشته به دلیل تراکم جمعیت حاشیه نشین، این دفاتر در مرکز استان تشکیل و در شهرستان ریگان مجوز صادر شد و در سال گذشته 100 درصد اهداف دفاتر محقق شد.
وی ادامه داد: دفاتر تسهیل گری ظرفیت های اقتصادی و اجتماعی منطقه را شناسایی می کند و نکته دیگر این است که افتتاح دفتر سرآسیاب را داشتیم که جمعیتی بالغ بر 50 هزار نفر در پوشش دفاتر قرار گرفتند.
موسی پور افزود: مهمترین کار دفاتر تسهیل گری، توانمند سازی افراد است و جایگزین هیچ دستگاهی نمی شود بلکه این دفاتر تسهیل گری کمک می کند که ظرفیت های خود را بشناسند و مطالبه گری و به توسعه منطقه کمک کنند و افراد اثرگذار شناسایی شده اند و این افراد برای مردم یک مرجعیت دارند و از طریق این افراد می شود کارهای فرهنگی انجام داد و در 194 گروه، گروه بندی شدند و دارایی های فیزیکی منطقه نیازسنجی شده است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته حدود 400 شغل ایجاد شده است، گفت: نیازمند این هستیم در حوزه مشاغل خانگی بتوانیم افرادی که مهارت دارند، صاحب شغل کنیم و برای امسال اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 700 میلیون تومان، پیش بینی کردیم.
نظر شما