به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان سکینه آفرند، امروز( 27 شهریور) در نشست خبری با تصریح به این مطلب که نخبگان در احیای معارف عظیم الهی تأثیرگذار هستند؛ هدف از برگزاری همایش ملی بررسی آراء و اندیشه های تفسیری حضرت آیت الله جوادی آملی را نشر معارف و دین الهی دانست و افزود: در عصر حاضر شخص بی بدیل آیت الله جوادی آملی با اندیشه های ناب دینی در هر جا قدم گذاشتند آثار منحصر به فردی از خود به جای گذاشتند و اندیشه ایشان با نهایت دقت و ژرف نگری و عمق علمی است و پاسخ نیازهای جامعه دینی و بشری را می دهد.
مدیر موسسه آموزش عالی حوزه علمیه حضرت زینب کبری(س) رفسنجان افزود: نه تنها جامعه اسلامی بلکه جامعه بشری می تواند پاسخ خود را از اندیشه های آیت الله جوادی آملی دریافت کند؛ گاهی مقصد ما از این خبر این است که حرکت علمی و معنوی صورت گیرد؛ لذا از رسانه ها می خواهیم که اندیشه ملکوتی و الهی اهل بیت (ع) و معارف عظیم قرآنی را و اندیشه جدید از این معارف به جامعه انتقال دهند زیرا جامعه نیاز دارد.
رئیس همایش ملی بررسی آراء و اندیشه های تفسیری حضرت آیت الله جوادی آملی ادامه داد: اگر مردم و جوانان با اندیشه های آیت الله جوادی آملی که با قلمی خاص حرکت کرده اند و از جهت علم و عمل با هم است آشنا شوند جامعه به سمت پویایی پیش می رود.
وی تصریح کرد: ایشان همیشه خود را در محضر خدای تبارک و تعالی می بیند و تمام اعمال و رفتار و کردار وی با آن مشی حرکت می کند و این تأثیر گذار است؛ همه اقشار به ویژه جامعه جوان و قشر پژوهشگر و افراد نخبه علمی هر چه با اندیشه های ایشان آشنا شوند کم است.
آفرند با بیان اینکه تعداد افرادی که مقاله های خود را بر محور آثار ایشان برگزیدند زیاد است هرچه آثار ایشان در جامعه منتشر شود علاقه مندان بیشتری پیدا کنند؛ زمان برگزای همایش را (۱۴ آذر) همزمان با سالروز میلاد امام حسن عسکری(ع) در تالار خیام دانشگاه ولیعصر رفسنجان اعلام کرد.
*** ارسال مقالات به دبیرخانه همایش اندیشه های آیت الله جوادی آملی تا 15 مهرماه
فاطمه نخعی هم در این نشست گفت: از دهه کرامت سال گذشته تاکنون با هدف برگزاری این همایش که در آذرماه امسال برگزار خواهد شد 12 پیش نشست در شهرهای مختلف از جمله یزد، قم، رفسنجان، بم، کرمان، شهربابک و زرند با محوریت معرفی منظومه فکری حضرت آیت الله جوادی و نیز روش های مقاله نویسی در این راستا و معرفی منابع جهت مقاله نویسی برگزار شد.
مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب کبری (س) رفسنجان بیان کرد: موضوعات زیادی از مقالات در این زمینه داده شده و محورهای مقاله شامل نظام تفسیری، نظام معرفتی، نظام ایمانی، نظام اخلاقی، نظام تعلیم و تربیت، نظام سیاسی، نظام اقتصادی، نظام احکام دینی و محور ویژه همایش زن و نظام خانواده است.
وی بیان کرد: رشته های علوم قرآنی و تفسیر در رفسنجان داریم لذا افراد در این رشته ها و نیز دانشجویان دانشگاه های رفسنجان هم می توانند مقالات خود را ارسال کنند.
نخعی توضیح داد: مقالاتی که انتخاب می شوند باید ارزش علمی و پژوهشی داشته باشند و این مقالات در مجلات معتبر به چاپ می رسند؛ مهلت ارسال مقالات تا 15 مهرماه است که علاقه مندان از طریق سامانه فراخوان های پژوهشی می توانند ارسال کنند.
دبیر همایش بررسی آثار و اندیشه های تفسیری آیت الله جوادی آملی خاطرنشان کرد: مقالات ما با رویکرد علمی پژوهشی است ضمن اینکه نمایشگاه هم از برنامه های جنبی این همایش با تجلیل و معرفی بزرگان شهرستان که در قید حیات نیستند و خدمات بزرگی برای شهر کردند برگزار می شود.
وی ادامه داد: همچنین دومین نمایشگاه، نمایشگاهی از آثار حضرت آیت الله جوادی املی است که 250 اثر ایشان به علاقه مندان علم و دانش معرفی خواهد شد.
نظر شما