ترویج هنر مسجدی نیازمند اعتقاد و التزام است/مازندران قابلیت میزبانی از بخش ملی جشنواره تئاتر بچه های مسجد را دارد

دلشادی با تأکید براینکه هنرمندی که می‌خواهد در مسجد پیام متعالی و انسانی ابلاغ کند خودش باید به آن پیام اعتقاد و التزام داشته باشد، گفت: اگر فعالیت هنری داشته باشیم اما معتقد نباشیم دچار نفاق و درویی در هنر می‌شویم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «سینادلشادی» در آئین اختتامیه سومین جشنواره استانی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد مازندران اظهار کرد: استان مازندران طلایه دار و پیشگام تئاتر بچه‌های مسجد در کشور بوده است. جزو محدود استان‌هایی است که سومین دوره جشنواره را برگزار کرده است.

 

معاون اجرایی امور استان‌ها و مجلس حوزه هنری بابیان اینکه تلاش و اهتمام ویژه حوزه هنری مازندران برای برگزاری این رویداد فرهنگی هنری خدا قوت و دست‌مریزاد دارد، گفت: این جشنواره موجب شده حرکتی که از گذشته آغازشده تداوم پیدا کند و زمینه پیشرفت فعالان حوزه تئاتر استان رقم‌زده شود.

 

وی اذعان کرد: باور دارم استان مازندران به‌عنوان یک استان ولایتمدار و علوی این قابلیت را دارد که پایگاه اصلی تئاتر بچه‌های مسجد کشور باشد. زمینه این مهم در استان فراهم است برای این‌که به ثمر بنشید باید دست‌به‌دست هم دهیم تا میزبانی این جشنواره به مازندران واگذار شود. تلاش کنیم مازندران به‌عنوان پایگاه جدی تئاتر بچه‌های مسجد معرفی شود.

 

دلشادی به سابقه برگزاری جشنواره بچه‌های مسجد اشاره کرد و افزود: این جشنواره بیش از ۱۰ دوره سابقه برگزاری دارد و چند سالی بنا به دلایل مختلف با وقفه مواجه شد اما بعد از حضور مدیریت جدید هنرهای نمایشی با شکل، قالب و شعار جدید این جشنواره باقدرت و قوت بیشتری 3 دوره برگزارشده است.

 

وی بابیان اینکه این جشنواره با شعار «مردمی کردن تئاتر» در استان‌های کشور برگزار و منتخبین برای شرکت در مرحله کشوری به  دبیرخانه جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در حوزه هنری کشور معرفی می‌شوند، اظهار کرد: هنرمندان برای شرکت در این جشنواره به شکل متفاوت‌تری با سایر جشنواره‌های تئاتر اجرا خواهند داشت. هنرمندان به‌جای اینکه روی صحنه و سالن تئاتر اجرا نمایند به میان مردم رفته و در مسجد اجرا می‌نمایند.

 

دلشادی خاطرنشان شد: با حضور هنرمندان در مسجد و اجرای تئاتر در این پایگاه دینی، پیوندی بین هنر و دین برقرار می‌شود.

 

وی افزود: پیوند بین هنرمندان دین‌مدار و مردم هنردوست نیز دیگر مزیت برگزاری این جشنواره است.

 

دلشادی اظهار کرد: انتظار می‌رود با برگزاری جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد، قاطبه مردم باهنر نمایش بیشتر آشنا شوند و از طرفی هنرمندان بتوانند پیام‌ها و مفاهیم بلند و متعالی را با رویکردهای فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی در یک مکان مقدس به گوش مردم برسانند.

 

 وی بابیان اینکه نمایشنامه‌هایی که در سومین دوره جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد استان مازندران اجرا شد بعضاً تم‌های سیاسی، انتقادی، فرهنگی، اجتماعی و... داشت، گفت: کسی که می‌خواهد به مردم در قالب هنر حرف‌هایی از جنس فرهنگ، سیاست و... ابلاغ کند باید اولا بداند چه می‌خواهد بگوید و ثانیا معتقد و ملتزم باشد به آن چیزی که می‌خواهد بیان کند.

 

دلشادی اضافه کرد: اگر می‌خواهم راجع به راست‌گویی پیامی منتقل کنیم نمی‌توانیم آدم راست‌گویی نباشیم یا به راست‌گویی اعتقاد و التزامی نداشته باشیم. اگر می‌خواهم راجع به حجاب اسلامی و اهمیت عفاف و حجاب صحبت کنم در مکان مقدسی مثل مسجد نمی‌توانیم ملتزم به پوشش اسلامی نباشیم.

 

وی با تأکید براینکه هنرمندی که می‌خواهد در مسجد پیام متعالی و انسانی ابلاغ کند خودش باید به آن پیام اعتقاد و التزام داشته باشد، اظهار کرد: اگر فعالیت هنری داشته باشیم اما اعتقاد نداشته باشیم دچار نفاق و درویی در هنر می‌شویم.

 

دلشادی تأکید کرد: اگر موفقیت می‌خواهیم وتلاش داریم به قله‌های درخشان هنر برسیم می‌بایست اعتقاد و التزام داشته باشیم.

 

وی از هنر به‌عنوان یک ودیعه الهی یادکرد و گفت: همه کسانیکه در این جشنواره شرکت کردند استعدادی نهفته در درون آن‌ها وجود داشته است هرکسی این استعداد رو ندارد. بدین گونه که هر فردی قلم دست گرفت خوشنویس خوبی نخواهد شد. تعداد محدود و معدودی هستند که می‌درخشند.

 

دلشادی افزود: شرکت در جشنواره‌هایی با محوریت مسجد یک موهبت الهی است و هنرمندان باید قدردان این عنایت خداوند متعال باشند؛ و حرف و پیامی که می‌خواهند عرضه بدارند و قدمی که روی صحنه بردارند باید درجهت کسب رضایت خدا و خدمت به خلق خدا باشد.

 

کد خبر 833255

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha