سرمایه علمی دانشمندان حوزه و دانشگاه برای توسعه کشور بکار بسته شود

غلامی بابیان اینکه بسیاری از دانشمندان در حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها مشغول علم‌آموزی و تولید علم هستند، گفت: باید از این سرمایه برای پیشرفت علمی استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «منصور غلامی» امروز (26 شهریورماه) در جلسه شورای اداری مازندران، با اشاره به وضعیت جامعه دانشگاهی کشور اظهار کرد: پیش از انقلاب به لحاظ نیروهای کارشناسی وابسته به کشورهای دیگر بوده و از یافته‌های علمی دیگر کشورها استفاده می‌کردیم.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: دانشگاه‌های ما با همه کم و کاستی‌ها موجود به کشور خدمت کرده‌اند اما به دلایلی هنوز نتوانستیم بخشی از فارغ‌التحصیلان را جذب کنیم و این مشکل پیش روی ماست.

 

وی بابیان اینکه بسیاری از دانشمندان در حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها مشغول علم‌آموزی و تولید علم هستند، افزود: باید از این سرمایه برای پیشرفت علمی استفاده کنیم.

 

غلامی با اشاره به دانشگاه‌های نسل سوم و کارآفرین، افزود: در زمان گذشته تعاملات بین دانشگاه‌ها و سازمان‌ها کم بود اما در 10 سال گذشته این رویکردها عوض‌شده است و اکنون قراردادهای بسیار بزرگی با محیط‌زیست، نفت در بخش اکتشاف و استخراج داریم.

 

وی بابیان اینکه دانشگاه‌ها در دهه دوم و سوم بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به‌خوبی در عرصه تولید علم ورود پیدا کردند، یادآور شد: در دهه بعد از انقلاب اسلامی، رویکرد بهره‌برداری از دانش و فناوری‌های علمی مبتنی بر تولیدات داخلی است و درزمینه های مختلف متکی به دانش دانشمندان منطقه خود هستیم.

 

غلامی با اشاره به وجود 197 مرکز رشد و 43 پارک علم و فناوری در کشور، افزود: این پارک‌های علم و فناوری در منطقه و آسیای غربی نمونه هستند.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از انعقاد سه قرارداد مهم در حوزه کشاورزی با دانشگاه علوم کشاورزی ساری خبر داد و خواستار بهره‌گیری از ظرفیت مشاوران و دانشگاه در توسعه و پیشرفت کشور شد تا آینده آموزش عالی کشور به سمت ارتباط وسیع‌تر با جامعه پیش رود.

 

کد خبر 833076

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha