حجتالاسلام مهدی ستوده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با اعلام این مطلب، به خبرنگار شبستان گفت: 160 کانون فرهنگی مساجد، 610 روحانی هجرت و مستقر و 40 مؤسسه تبلیغی فرهنگی مساجد هماکنون وظیفه هدایت دینی مردم را در استان اردبیل بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه مساجد به عنوان محور عبادت برای انسانهاست، افزود: آبادانی و تعمیر مساجد نیز مانند آباد کردن آخرت مومنان محسوب میشود و با توجه به این نکته که پیامبر اکرم(ص) نخستین بنای خود را تاسیس مسجدالنبی قرار داد، این موضوع اهمیت عمران و آبادانی در حوزه مساجد را مبرهن میسازد.
حجت الاسلام ستوده ادامه داد: تمام امور مربوط به حکومت اسلامی از صدر اسلام تاکنون بر پایه مساجد شکل گرفته و نگاه اصیل اسلامی به مساجد در این زمینه نیز باید حفظ شود.
وی اردبیل را جزء استان های شاخص و پیشرو در ساخت مساجد اعلام کرد و افزود: در حال حاضر کمتر روستایی در استان وجود دارد که فاقد مسجد باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، نگاه اعتقادی مردم به مساجد را نگاهی متعالی دانست و گفت: مسجد همواره یک مکان مورد تاکید اسلام و نقطه ثقل وحدت امت اسلامی بوده که این وجهه مسجد باید در زمان حاضر نیز حفظ شده و بر آن تاکید شود.
حجت الاسلام ستوده، مساجد را تریبون و دیدهبان فرهنگی جامعه اعلام کرد و افزود: سالانه با برگزاری سمینار نماز و مساجد اهمیت این مکان مقدس به مردم بازگو میشود که وظیفه اسلامی و مردمی ایجاب میکند تا در راستای تقویت مساجد اقدام جدی صورت گیرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، ساخت مسجد را جزء اولویتهای اساسی مسئولان عنوان کرد و گفت: در برنامه پنج ساله توسعه، مسئولیتهای حوزه ساخت و آبادانی مساجد تبیین شده و در این سند ساخت مسجد و کانونهای فرهنگی و هنری مساجد جزء اولویتهای اساسی دستگاههاست.
پایان پیام/
نظر شما