برگزاری کارگاه آموزشی ایرانشناسی در دانشگاه کامپالا

کارگاه آموزشی ایرانشناسی به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و با همکاری دانشگاه کامپالا برگزار و مطالبی در باره تاریخ، فرهنگ و تمدن ایران مطرح شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «بدرو کاتریگا»، رییس دانشگاه کامپالا در سخنانی، با اشاره به سفر خود به کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران سرشار از فرهنگ، هنر، علم، ادب و معارف دینی و اخلاقی است. مردم ایران پُرتلاش، میهن دوست، میهمان نواز، صلح دوست و فرهنگی هستند.

 

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) یک انقلاب فرهنگی و اخلاقی بود، گفت: ملت ایران با داشتن قدیمی ترین تمدن‌ها برای اساتید، محققان و دانشجویان درس‌ها، پندها و روش زندگی مطلوب و آموزنده فراوانی دارد.

 

«محمدرضا قزلسفلی»، رایزن فرهنگی کشورمان در خصوص ایرانشناسی گفت: واقعیت‌ها به طور مستند حاکی از آن است که سیمای ساختمان جمهوری اسلامی ایران از هر زاویه با دید انسانی اعم از ارزش‌های مردم سالاری دینی، معیارهای انسانی، اخلاقی و اسلامی به آن نگریسته شود، می‌درخشد.

 

وی با اشاره به توطئه‌های فراوان شمنان با استفاده از سیاست‌های شیطنت آمیز آن‌ها گفت: واقعیت‌ها نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران قربانی تروریسم بوده و همواره با آن مبارزه کرده و در استقرار جهانی عاری از خشونت و تروریسم و جوامعی مبتنی بر عدالت و همزیستی مسالمت آمیز تلاش کرده است.

 

قزلسفلی افزود: امام خمینی(ره) با حمایت همه ملت ایران برای اولین بار در تاریخ، نظامی مبتنی بر جمهوریت و اسلامیت که حاوی ارزش‌های مردم سالاری، اسلامی، انسانی و اخلاقی است، در ایران مستقر کرد.

 

آدم سبیالا، استاد دانشگاه و تحلیلگر مطرح در جامعه اوگاندا، تاریخ، فرهنگ و تمدن ایران را برای اساتید و دانشجویان شرکت کننده در کارگاه آموزشی ایرانشناسی تشریح کرد.

 

اَکیکی، استاد دانشگاه ماکرره به بیان برخی از ویژگی‌های مردم ایران از جمله همزیستی مسالمت آمیز ایرانیان، روابط انسانی ایرانیان با سایر ملل، آئین‌های سازنده دینی و فرهنگی ایرانیان، اعتقادات شدید ایرانیان به اسلام، قرآن، پیامبر اسلام(ص)  و اهل البیت(ع) بیان کرد.

 

تاج الدین ثانی، استاد دانشگاه بین‌المللی کامپالا از مدرسان کارگاه آموزشی ایرانشناسی همچنین، جایگاه آموزش، علوم و فناوری را در جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد.

کد خبر 832736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha