به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «علی فرخزاد» در جلسه شورای ترافیک استان که امروز (دوشنبه ۲۴ شهریور) در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: وضعیت ایستگاه های مسافربری در ولیعصر و انتقال این ایستگاه ها، بحث جدی است چراکه ما داریم برای تردد جمعیت ۲۰۰ هزار نفری به شهرهای محمدیه، مهرگان، بیدستان، شریفیه، الوند و شهرصنعتی تصمیم گیری می کنیم و در این خصوص باید با تدبیر بیشتری اقدام کنیم.
معاون امور عمرانی استاندار قزوین ادامه داد: آنچه بدیهی است این است که ساماندهی چهارراه ولیعصر باید انجام شود ولی اگر این انتقال از چهارراه ولیعصر به میدان مینودر هم انجام شود، در میدان مینودر زیرساختی وجود ندارد.
وی تأکید کرد: اگر بخواهیم از چهارراه ولیعصر، انتقال مسافران به میدان مینودر را داشته باشیمِ، باید مینی بوس گذاشته شود که برای اینها هم ایستگاه نیاز است؛ بنابراین با توجه به این مسائل لازم است مشاوری گرفته شود تا ظرفیت هایی که برای ساماندهی چهارراه ولیعصر نیاز است، بررسی شود تا بتوانیم از این ظرفیت ها استفاده کنیم و تمهیدات لازم برای این موضوع اتخاذ شود.
فرخزاد گفت: پیشنهاد می شود مشاور گرفته شود تا در خصوص ساماندهی میدان ولیعصر و انتقال ایستگاه مسافربری کار علمی انجام شود و لازم است تبعات کار پیش بینی شود و اینگونه نباشد کاری صورت گیرد و بعد از چند ماه بازنگری نیاز باشد.
وی با اشاره به طرح ایمن سازی ورودی شهر آوج اظهار کرد: در جلسه ای که در خصوص توسعه آوج داشتیم، موضوع ورودی شهر آوج مطرح شد و ضروری است فرمانداری در خصوص توافق با معارضان اقدام کند و همچنین شهرداری میدان دوم ورودی شهر آوج را در دستور کار قرار دهد.
در ادامه مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین در خصوص پروژه پل شرکت نفت اظهار کرد: در خصوص این پروژه مقرر بوده هزینه اجرا به شکل یک سوم وزارت نفت، یک سوم وزارت راه و شهرسازی و یک سوم هم شهرداری باشد که بعد از آن مصوبات دیگری را داشتیم و مقرر شد شهرداری قزوین در خصوص ۲۵ درصد آورده نسبت به تأمین مصالح اقدام کند و شرکت آب منطقه ای قزوین هم تأمین مصالح رودخانه ای را داشته باشد.
«مسعود حق لطفی» افزود: تاکنون برای این پروژه ۷ میلیارد تومان پرداخت شده است که ۶ میلیارد تومان توسط اداره کل راه و شهرسازی استان و یک میلیارد تومان توسط شرکت نفت پرداخت شده که با توجه به گذشته زمان، این ارقام بر اساس شاخص بانک مرکزی به روزرسانی شده است.
وی یادآور شد: با به روز رسانی صورت گرفته در مجموع، ۱۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه شده که سهم راه شهرسازی ۱۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و سهم شرکت نفت ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده و تعهدات شهرداری هم باقی مانده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین خاطر نشان کرد: برای اجرای باقی مانده پروژه ۴ میلیارد تومان نیاز است که ۲ میلیارد تومان هم به پیمانکار پروژه بدهکار هستیم.
نظر شما