لزوم بکارگیری ظرفیت علمی موسسه پیامبر اعظم (ص) برای ارتقای فرهنگ دینی مردم

حسین زادگان فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی موسسه پیامبر اعظم (صلی الله علیه وآله وسلم) را شایسته تقدیر دانست و گفت: همیاری و همکاری استادان مختلف حوزه و دانشگاه با این موسسه باید برای ارتقای فرهنگ دینی مردم بکار بسته شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران وبه نقل از روابط عمومی موسسه فرهنگی قرآن و عترت پیامبر اعظم (صلی الله علیه وآله وسلم) ساری، «احمد حسین زادگان» استاندار مازندران و «عباس زارع» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با همراهی «عباسعلی رضایی» فرماندار مرکز ساری و «حامد دیانی» مدیر آموزش‌وپرورش ناحیه ۱ ساری امروز (24 شهریورماه) از موسسه پیامبر اعظم (صلی الله علیه وآله وسلم) بازدید کردند.

حجت‌الاسلام «محمود دیانی»، در این دیدار به ویژگی‌های بارز این موسسه شامل توجه به جامعه اجتماعی و خانواده اسلامی، سبک زندگی  اسلامی ایرانی، پشتیبانی از مسائل بنیادین و تولید فکر و اندیشه، توجه جدی به علوم اسلامی و انسانی، در موسسه اشاره کرد.

 

رئیس فرهنگی قرآن و عترت پیامبر اعظم (صلی الله علیه وآله وسلم) ساری وجه تمایز این موسسه با دیگر مؤسسات فرهنگی و قرآنی در استان را در حوزه پژوهش و حضور اندیش ورزان و محققان حوزه و دانشگاه دانست که حاصل این حضور و همیاری، تولید بیش از ۲۰ جلد کتاب و نشست‌ها و گفتمان‌های علمی در حوزه دین است.


«احمد حسین زادگان» با اشاره به اینکه موسسه‌های قرآن و عترت چراغ راه فرهنگ ‌هستند، گفت: فعالیت مؤسسات قرآنی برای توسعه فرهنگ دینی و ایرانی در مناطق مختلف ستودنی است.

 

استاندار مازندران افزود: مؤسسات قرآنی درواقع به‌عنوان یک چراغ راه، در وضعیت کنونی که مردم با مشکلات مالی و اقتصادی مواجه‌اند برای توسعه دانش و فرهنگ در مناطق مختلف به‌خصوص حاشیه شهرها فعالیت می‌کنند.

 

وی خاطرنشان شد: باید بتوانیم از ظرفیت‌های فضای مجازی به نفع فرهنگ دینی و ایرانی استفاده کنیم.

 

حسین زادگان فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی موسسه پیامبر اعظم (صلی الله علیه وآله وسلم) را شایسته تقدیر دانست و گفت: همیاری و همکاری استادان مختلف حوزه و دانشگاه با این موسسه باید برای ارتقاء فرهنگ دینی مردم بکار بسته شود.

 

وی با اشاره به اینکه عمده مشکلات جامعه به علت دوری از قرآن و عترت است، افزود: موسسه پیامبر اعظم (صلی الله علیه وآله وسلم) که تلفیقی از روحانیت و اجتماعی بودن و شناخت مسائل روزمره است باید در فضای مجازی و غنا بخشی آن اهتمام ویژه داشته باشد.

کد خبر 832194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha