به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، آیتالله «سیداحمدعلمالهدی» امروز(۲۴ شهریور) در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی با محوریت مشهد با بیان اینکه طرح و برنامه اقتصادی استاندار در اقتصاد مقاومتی، طرحی بینظیر در کشور است که در خراسان رضوی اجرا میشود، یادآور شد: دستگاهها و جریانهای مختلف اقتصادی مشهد و مرکز استان باید پا بهپای این طرح بیایند، اگر برخی آقایان بیایند و سرمایهای در برخی قسمتها بگذارند که آیا پروژه به نتیجه برسد یا نرسد، ناامیدی خاصی در این استان به وجود میآید.
نمایمده ولی فقیه در خراسان رضوی شاخص موفقیت این طرح را کاهش نرخ بیکاری دانست و گفت: مسائلی که گفته شد و عزیزانی که بنای سرمایهگذاری دارند توجه کنند شاخصهای که موفقیت طرح را ثابت میکند، پایین آوردن نرخ بیکاری در استان است، به هر میزان نرخ بیکاری کاهش پیدا کند، شاخصه موفقیت طرح مثلث اقتصادی است.
وی با بیان اینکه مسئله سرمایه داخلی شهر، اهمیت بسیاری دارد، خاطرنشان کرد: اتاق اصناف و مدیریت صنعت معدن استان اقدام جدیتری بکنند، نکتهای آقای کریمی فرمودند که برخی در بازار میگفتند پولها را جمع میکنیم و میفرستیم امارات جنس وارد میکنیم، باید حرکتی انجام شود تا این سرمایه به سمت کارخانهای برود که چرخهایش را میفروشد، قسط وامش را بدهد تا کارخانه مصادره نشود، این پولها را به این سمت بیاورید.
امام جمعه مشهد به ظرفیت بالای بازار پوشاک مشهد اشاره کرد و ادامه داد: بازار پوشاک مشهد نسبت به کل کشور بازار برجستهتری است که نمونه ندارد، درست است این بازار به دست سنگاپور، کره و چین بیفتد، بررسی کنید چند کارخانه پوشاک و تولیدی به زمینمانده، جمع شوید، سرمایهگذاری کنید و این کارخانهها را احیا کنید.
آیت الله علم الهدی به حجم ارز ورودی به بازار مشهد اشاره و اظهار کرد: این حجم زائر خارجی ارز وارد کشور میکنند، این پول وارد شهر میشود، آنوقت یک آقای خوشغیرت این پول را به جیب چینیها میریزد، جنس وارد میکند و آن را کنار مضجع امام رضا (ع) میفروشد، امام رضا (ع) این کاسب را نفرین میکند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با انتقاد از سودجویی برخی کسبه، اضافه کرد: کارگر ما ۶ ماه حقوق نگرفته، بیکار شده، آنوقت آقای کاسب پول را میدهد به چینیها به بهانه اینکه سود دارد، کاری کنید که پول زائر امام رضا (ع)، لااقل مجاور امام رضا (ع) را بالا بیاورد تا این کارگر در نان شبش نماند.
وی اظهارداشت: در اجرای تفاهمنامهها باید دو کار انجام شود، اول اینکه در این قراردادها «ضرب العجل» مشخص شود و دوم، ارائه «الگوی کاری» شرکتها به استانداری، پروژههای این شرکتها باید در راستای همان الگو تعریف شود تا مشخص شود الگوی کلی کاریشان در رابطه با اقتصاد مقاومتی چیست.
نظر شما