به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام «علی رمضانی» در آیین اختتامیه طرح غنی سازی اوقات فراغت بچه های مسجد که شب گذشته (شنبه ۲۳ شهریور) در سالن جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین برگزار شد، بیان کرد: استان قزوین دارای 364 کانون فرهنگی هنری با بیش از 27 هزار عضو است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین ادامه داد: فعالیت های کانون ها با توجه به سیاست ستاد عالی کانون های مساجد در سامانه سجا ثبت می شود.
وی با اشاره به ظرفیت بالای کانون های فرهنگی هنری مساجد عنوان کرد: کانون های مساجد یکی از مراکزی است که نقش موثری در حوزه دینی و اسلامی دارند و این ظرفیت به عنوان الگو و نماد در بخش فرهنگی باید مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام رمضانی افزود: رسالت کانون ها، جذب همه اقشار جامعه است و در مسیر تحقق گام دوم انقلاب و فرمایشات رهبری قدم برمی دارند.
وی اعلام کرد: یکی از مهمترین کارهایی که نیاز است در مجموعه کانون ها صورت گیرد، کار تربیتی است چراکه جامعه امروز نیاز به اخلاق و سبک زندگی اسلامی دارد و این امر جزو اهداف کانون ها است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین تصریح کرد: این مسجد است که می تواند انسان را به سوی اخلاق مداری و اخلاق محوری هدایت کند، انشالله کانون ها با وحدت و اتفاق نظر می توانند در این مسیر قدم برداشته و اميدآفريني کنند.
وی در ادامه با اشاره به برنامه های اوقات فراغت کانون های مساجد اظهار کرد: برنامه هاي غنی سازی اوقات فراغت کانون های مساجد در سال جاری با شعار اخلاق، نشاط و معنویت اجرا شد و این فعالیت ها در 6 عرصه قرآن و عترت، آموزش و توانمندسازی، فعالیت های هنری، شبکه سازی و فضای مجازی و کتاب و کتابخوانی بود که با توجه به ثبت این برنامه ها در سامانه سجا (سامانه جامع اطلاعات بچه های مسجد)، بیشترین افراد شرکت کننده در این برنامه ها در گروه سنی کودک و نوجوان بودند.
حجت الاسلام رمضانی خاطر نشان کرد: بیش از 2 هزار فعالیت کانون های مساجد استان قزوین در حوزه غنی سازی اوقات فراغت در سامانه سجا ثبت شد که 12 هزار نفر در این برنامه ها شرکت داشتند البته هنوز بخشی از کانون ها، فعالیت خود را در این سامانه ثبت نکرده اند.
وی با اشاره ضرورت استفاده از هنر در مسجد یادآور شد: مسجد می تواند هنر را به بهترین شکل به تصویر بکشد، ما زمينه هاي هنری و ديني بسیاری داریم و وظیفه مسجد است که از این امر بهره گیرد و هنر مسجد این بوده انقلاب ایجاد کند و ما باید افرادی را تربیت کنیم که در ماندگاری انقلاب اثرگذار باشند.
نظر شما