اخبار کوتاه فرهنگی از خراسان شمالی

سرپرست مجتمع آموزش عالی سلامت و شبکه بهداشت و درمان شیروان، از اتمام عملیات ساخت چهار مرکز و خانه بهداشت در شهرستان شیروان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ دکتر علی آرمیده گفت: از مجموع طرح ها، دو خانه بهداشت در روستای حسین آباد و عبدآباد از توابع بخش مرکزی و دو مرکز خدمات جامع سلامت در روستای دوین و شهر زیارت است.

سرپرست مجتمع آموزش عالی سلامت و شبکه بهداشت و درمان شیروان، با بیان اینکه طرح های مذکور توسط خیرین احداث شده است، خاطرنشان کرد: در این شهرستان 17 مرکز خدمات جامع سلامت  و 80 خانه بهداشت فعال است که شامل بخش هایی از جمله محل معاینه، تزریقات، بهورزی و غیره می شود.

دکتر آرمیده افزود: یکی از دستاوردهای ارزشمند دولت تدبیر و امید، اجرای طرح تحول نظام سلامت و اهتمام جدی به ارتقای شاخص‌های سلامت مردم بود که موفقیت‌های زیادی را به همراه داشت.

 

 

فعالیت 110 بهورز در شیروان

سرپرست مجتمع آموزش عالی سلامت و شبکه بهداشت و درمان شیروان گفت: 110 بهورز در 83 خانه بهداشت روستایی در شهرستان شیروان خدمت می کنند.

دکتر علی آرمیده با بیان اینکه 26 نفر از بهورزان این شهرستان آقا و 84 نفر خانم هستند، اظهار کرد: 62 هزار و 600 نفر از جمعیت روستایی شیروان در سه بخش مرکزی، سرحد و قوشخانه تحت پوشش خدمات این بهورزان قرار دارند.

وی با بیان اینکه طبق نظر سنجی های انجام شده بیش از 90 درصد جمعیت مردم و ساکنان روستایی این شهرستان از خدمات بهورزان رضایت کامل دارند، گفت: خدمت بهورزان در تحقق دستاوردهای نظام سلامت و عدالت، کارآمدی، اخلاق و شان والای انسانی و حرکت به سوی پوشش همگانی سلامت ارزشمند است.

سرپرست مجتمع آموزش عالی سلامت و شبکه بهداشت و درمان شیروان خاطرنشان کرد: بهورزان نزدیک ترینٰ، در دسترس ترین و صمیمانه ترین خدمات حوزه سلامت را در اختیار مردم شریف ساکن در روستاها و عشایر قرار می دهند.

دکتر آرمیده، سرشماري سالانه و ثبت اطلاعات روستاها، آموزش بهداشت عمومي، مراقبت از زنان باردار، مراقبت از كودكان تا هشت سال، بهداشت دهان و دندان، واكسيناسيون، نظارت بر موازين بهداشت حرفه اي، محيط عمومي روستا، بهسازي محيط، بهداشت محيط  اماكن عمومي، بيماريابي و پانسمان هاي ساده را از وظایف بهورزان نامید.

وی یادآور شد: داوطلبان آموزش بهورزي بايد حداقل داراي مدرك ديپلم متوسط رشته‌هاي علوم رياضي، علوم تجربي، علوم انساني و يا بهياري و مديريت خانواده باشند.

 

 

۴۰ مددجوی کمیته امداد خراسان شمالی به سفر کربلا اعزام می‌شوند

مجید الهی راد به اقدامات این نهاد در ایام اربعین حسینی اشاره کرد و افزود: کمیته امداد خراسان شمالی هر ساله در ایام اربعین برنامه اعزام مددجویان را به کربلای معلا دارد که امسال نیز همچون سنوات گذشته این برنامه به قوت خود باقی است.


وی با بیان اینکه سال گذشته تعداد ۶۰۰ نفر از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد به پیاده‌روی اربعین راهی شدند، تصریح کرد: امسال نیز ۷۰۰ نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد به این سفر معنوی و بابرکت با حمایت‌های کمیته امداد اعزام می‌شوند.


مدیرکل کمیته امداد استان خراسان شمالی به همکاری خیران و مشارکت‌های مردمی اشاره و خاطرنشان کرد: هرساله بخش زیادی از این سفرها از مشارکت‌های مردمی و خیران تأمین می‌شود.


وی به اجرای طرح زیارت نیابتی اشاره کرد و یادآور شد: خیرانی که شرایط مالی مناسب بهره‌مند اما توانایی حضور در این سفرها را ندارند می‌‌توانند با استفاده از طرح زیارت نیابتی یکی از مددجویان را به کربلا بفرستند و در این حرکت عظیم سهیم باشند.

 

 

تداوم فعاليت هاي مشترک باستان شناسي ايران و آلمان در سايت ريوي خراسان شمالي

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی در نشست مشترک با فرماندار شهرستان مانه و سملقان، پروفسور «سوند هانسن» رئیس دپارتمان اوراسیا و «جودیت تومالسکی» رییس شعبه ایران موسسه باستان شناسی کشور آلمان از تداوم همکاری های مشترک باستان شناسی ایران و آلمان در سایت باستان شناسی ریوی شهرستان مانه و سملقان خبر داد.

حبیب یزدان‌پناه اظهار امیدواری کرد در فصل جدید فعالیت های مشترک با توجه به پیشینه اقدامات صورت گرفته شاهد اتفاقات خوبی در این سایت باشیم.

پروفسور هانسن نیز ضمن تقدیر از همکاری های مشترک سه سال گذشته گفت: موضوع مطالعات هخامنشیان برای ما اهمیت بسیاری دارد و موسسه باستان شناسی آلمان مشتاق است تا این اقدام فرهنگی مشترک و مطالعه تاریخی را حمایت دو کشور از این پروژه پیش ببرد.

در این نشست همچنین محمد جواد جعفری سرپرست تیم باستان شناسی ریوی، گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در این سایت را از ابتدا تا پایان فعالیت ها ارایه کرد.

 

 

 

کد خبر 831570

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha