«علی زارعی مجد»، در گفتوگو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: 17 سال سن دارم و اکنون حافظ 20 جزء قرآن هستم.
این حافظ قرآن با بیان اینکه حفظ قرآن را از جامعه القرآن روستای زاغه و تحت آموزشهای خانم روشنیان آغاز نموده است گفت: حفظ قرآن را از سن 7 سالگی آغاز نمودم، در این بین 2 سال دورههای روخوانی و روان خوانی قرآن کریم را در جامعهالقرآن طی نمودم.
زارعی با بیان اینکه طی 3 سال حافظ 14 جزء قرآن شده است گفت: در سن 12 سالگی حافظ 14 جزء قرآن شدم در این بین مادرم به عنوان حافظ کل قرآن و سرکار خانم روشنیان به عنوان مربی جامعه القرآن مهمترین حامی و مشوقان من بودند.
وی با بیان اینکه طی 2 الی 3 سال اخیر موفق به حفظ 6 جزء قرآن شده است گفت: درگیری با مسائل درس و مدرسه موجب شد تا از سن 12 تا 14 سالگی به مدت دو سال حفظ قرآنم با وقفه مواجه شود.
این حافظ قرآن با اشاره به اینکه مادرش نقش بسیاری مهمی در قرار گیری او در این مسیر داشته است ادامه داد: مرور محفوظات قرآنیام در زمانهای آغازین کار حفظ به عهده مادرم بود.
زارعی مجد با بیان اینکه در کنار حفظ ، معانی و تفاسیر آیات را نیز به ذهن میسپارد گفت: هنگام مرور محفوظات بسیاری از آیات فرار به واسطه معنا در ذهن نقش میبندد و ماندگار میشود.
وی با اشاره به اینکه حائز رتبههای برتر بسیاری در مسابقات قرآن ارگانهای مختلف در مرحله شهرستانی شده است گفت: کسب 6 رتبه اول استانی در مسابقات قرآن اوقاف، آموزش و پرورش و بسیج در رشته حفظ و کسب از افتخارات این نوجوان همدانی است.
این حافظ نوجوان ادامه داد: تا کنون 4 مرتبه به مسابقات کشوری قرآن اعزام شده ام که از دستاورد آن کسب 3 رتبه چهارم و یک رتبه دوم در رشته حفظ قرآن بوده است.
زارعی مجد با بیان اینکه تمام لحظات زندگیاش با قرآن گره خورده است اظهار کرد: آرامش، افزایش عزت و آبرو در میان مردم و ارتقاء قدرت ذهن از تأثیرات قرآن در زندگی ام است.
وی با بیان اینکه من براین باورم که باید آغاز کلاسهای درس در همه مقاطع با قرآن باشد گفت: هر روز قبل از آغاز روز و در فصل درس و مدرسه قبل از شروع کلاسهای درس روز خود را با تلاوت چند آیه از قرآن آغاز میکنم چرا که معتقدم آیات نورانی کلام وحی موجب بالندگی و ارتقاء ذهن و به تبع افزایش یادگیری انسان میشود.
زارعی با بیان اینکه متأسفانه در مدارس ما قرآن به زبان فارسی تدریس میشود گفت: یکی از مشکلات سیستم آموزشی کشور ما در حوزه قرآن عدم بهره گیری از معلمان مجرب و متخصص قرآنی و تدریس به زبان فارسی و عدم رعایت تجوید در قرائت ایات است.
این حافظ قرآن با اشاره به اینکه اولین کسی بوده است که در میان دوستان خود در جامعهالقرآن روستای زاغه شهر بهار ثبتنام کرده است گفت: ثبت نام من در کلاسهای جامعه القرآن موجب حضور چند تن از دوستان دیگرم نیز در کلاسهای این مرکز قرآنی شد.
وی با بیان اینکه روستای زاغه یکی از مناطق قوی در حوزه قرآن است گفت: در حال حاضر بیش از 30 حافظ کل قرآن در این روستا وجود دارد که اکثر آنها تربیت یافته جامعه القرآن روستا هستند.
زارعی با اشاره به اینکه 2 سالی است با تمام وجود متوجه شدهام که تمام موفقیتهای تحصیلی و زندگیام را مدیون قرآن هستم گفت: متأسفانه یکی خلأ موجود در میان قرآنیان هم سن و سال خود این موضوع است که قرآنیان، افراد معمولی هم سن و سال خود را آزاد و بدون هیچ محدودیتی قلمداد میکنند.
این حافظ قرآن ادامه داد: از این رو قرآنیان دوست دارند تا آن حال و هوای دوستان معمولی خود را تجربه کنند که همین وقفه در بسیاری افراد موجب دوری همیشگی و دل کندن از قرآن میشود.
وی با بیان اینکه قرآن هر روز از زندگیاش گره گشایی میکند گفت: بی شک هر یک از آیات قرآن گره گشای یکی از مشکلات انسان است، من هرگاه در زندگی به دنبال آرامش باشم سوره «آیهالکرسی» را تلاوت میکنم، سوره «و ان یکاد» نیز موجب قوت قلب و از بین رفتن استرسم در مواقع شرکت در مسابقات میشود.
زارعی با اشاره به اینکه تمام آیات قرآن زیبا و در زندگی انسان کاربردی است گفت: به نظر من آیه شریفه «قل هو الله احد» زیباترین آیه قرآن است چرا که انسان را به یکتاپرستی و تعظیم او در برابر خالقش دعوت می کند با فهم این مهم انسان خواهد فهمید که حل تمام مشکلات و مسائل زندگی او در دستان خداوند است.
وی با بیان اینکه اگر کسی به سمت قرآن بیاید هیچ گاه پشیمان نخواهد شد گفت: آنچه به مدارس به عنوان مراکز پرورش و تربیت انسان، در حوزه قرآن و مباحث دینی و مذهبی توصیه میشود توجه و اهمیت بالا به این مسائل است چرا که پس از گذشت چندین سال، نتیجه این مهم را در افراد مستقر در پستهای دولتی و کارکرد آنها و به تبع ایجاد جامعهای سالم خواهند دید.
زارعی با بیان اینکه در حوزه مداحی نیز فعالیت دارد گفت: مداحی را از 4 سال پیش آغاز کردم، در ابتدای امر همراه با عمویام که مداح خوش صدایی است در هیئات شرکت میکردم بعدها با تهیه سیدی و کتاب در تمرینهای خود اهتمام ویژه ورزیدم.
این حافظ قرآن با اشاره به اینکه در حال حاضر در هیئتهای روستا مداحی میکند گفت: مهمترین ویژگیهای یک مداح انقلابی، قبل از برخورداری از صدایی خوش، رفتار و گفتار اوست که باید حسینی وار و مبنی بر منش و رفتار امام حسین(ع) و اهل بیت(ع) باشد.
این مداح جوان داشتن سواد مداحی و دوری از بیان مطالب غیر مستند و باور پذیر و همچنین عدم دریافت حقالزحمههای هنگفت جهت ذکر اهل بیت(ع) را از دیگر ویژگیهای یک مداح خوب و مورد پسند خالق و مخلوق عنوان کرد.
نظر شما