به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان، در آیینی با حضور مسئولان کشوری و استانی مراسم تکریم رئیس پیشین دانشگاه فنی و حرفهای استان و معارفه سرپرست جدید دانشگاه فنی و حرفهای استان و سرپرست دانشکده فنی و حرفه ای پسران سمنان برگزار شد.
معاون دانشگاه فنی و حرفهای کشوردر این مراسم، ضمن بیان اینکه ۴۱ برنامه درسی جدید در دانشگاه فنی و حرفهای کشور تدوینشده است، ابراز داشت: با توجه به اینکه بیشترین بیکاران را فارغالتحصیلان دانشگاهی تشکیل میدهند لذا رویکرد این دانشگاهها ارتقای مهارت برای ایجاد اشتغال بیشتر است.
«رضا مهدی» با اشاره به اینکه تلاش شد تا کیفیسازی تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی در این دانشگاهها با بالاترین کیفیت ارائه شود، افزود: به این منظور سال گذشته مبلغ ۲۰ میلیارد تومان برای افزایش سطح رفاهی و سازهای خوابگاههای این دانشگاه اختصاص یافت.
معاون دانشگاه فنی و حرفهای کشور بابیان اینکه از سال گذشته مبلغ بالغبر ۵۰ میلیارد تومان برای تجهیز کارگاههای این دانشگاهها هزینه شده است، اظهارامیدواری کرد: با تزریق اعتبارت بیشتر طی سالجاری بتوانیم تجهیزات کارگاهی را افزونتر از گذشته کنیم.
مهدی بابیان اینکه ۱۷۵ دانشکده فنی و حرفهای در سطح کشور فعال است، تصریح کرد: از ابتدای مهر امسال همزمان با شروع سال تحصیلی برنامههایی برای مسیر بینالمللی شدن این دانشگاهها اجرایی خواهد شد.
وی بابیان اینکه ۲۰۰ هزار دانشجو در دانشگاههای فنی و حرفهای مشغول تحصیل هستند، افزود: با توجه به اینکه افزایش سطح علمی و فنی این دانشگاه برای بینالمللی کردن دانشگاه فنی و حرفهای در دستور کار قرار دارد لذا همکاریهای علمی بینالمللی این دانشگاه با کشورهای همسایه از ترم جدید تحصیلی آغاز میشود. ۷۰ درصد دانشآموختگان دانشگاه فنی و حرفهای جذب بازار کار میشوند.
به گفته معاون دانشگاه فنی و حرفهای کشور آمار اشتغال در دانشآموختگان این دانشگاه به نسبت سایر مراکز آموزشی بالاتر است به نحوی که در برخی رشتهها تا ۸۳ درصد به بازار کار راه یافتند.
وی ضمن بیان اینکه رویکرد دانشگاه فنی و حرفهای افزایش اشتغال و کاهش بیکاری با بهرهگیری از مهارتآموزی است، افزود: تلاش شد تا آموزشهای ارائهشده در این دانشگاه با بازار و شرایط کاری منطبق باشند و این جهادیترین راه رفع بیکاری محسوب میشود.
مهدی با اشاره به اینکه این دانشگاه با کمترین هزینه برای نسل جدید ایجاد اشتغال میکند، ابراز داشت: فعالیتهای این دانشگاه به نحوی که میتواند بهترین خدمات را در رفع بیکاری ارائه دهد که این از آمار اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاه کاملاً مشهود است.
معاون دانشگاه فنی و حرفهای کشور ضمن بیان اینکه ۲۰ هزار استاد در کارگاهها و کلاسهای درس این دانشگاه مشغول تدریس هستند، افزود: بهبود کیفیت آزمایشگاهها و کارگاههای این دانشگاه از جمله مهمترین سیاستهای به کار گرفتهشده است تا شاهد افزایش کیفیت خدمات آموزشی باشیم.
در این مراسم از از زحمات سه ساله خانم محجوب رئیس قبلی دانشگاه فنی و حرفهای استان و رئیس دانشکده فنی پسران سمنان تقدیر و رضا نقدی به عنوان سرپرست جدید دانشگاه فنی و حرفهای استان و سرپرست دانشکده فنی پسران سمنان معارفه شد.
نظر شما