«بسته بندی» حلقه گمشده رونق صنایع دستی

رمضانی با بیان اینکه کسانی که صنایع دستی خراسان جنوبی را بدون بسته بندی مناسب عرضه می کنند در واقع به تولیدات استان ضربه می زنند، گفت: بسته بندی حلقه گمشده رونق صنایع دستی است که باید با تلاش همگانی در استان شکل بگیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «حسن رمضانی» امروز (23 شهریور) در نخستین نشست تخصصی بسته بندی صنایع دستی استان اظهار کرد: چند سال گذشته اگر به کسی گفته کی شد حوزه صنایع دستی می تواند چرخ اقتصاد خانواده را به گردش در بیاورد باور آن برایشان سخت بود اما امروز همه باور دارند که صنایع دستی می تواند اشتغال ایجاد و به اقتصاد کشور کمک کند.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با اشاره به افزایش حجم فروش صنایع دستی در سال‌های اخیر، گفت: در ایام نوروز امسال بیش از 2 میلیارد تومان فروش صنایع دستی خراسان جنوبی بوده است.

 

رمضانی با بیان اینکه فروش سالانه صنایع دستی خراسان جنوبی حدود 5 تا 6 میلیارد تومان است، افزود: وجود روستای جهانی صنایع دستی (خراشاد) ظرفیت بالقوه است که باید با تلاش روز به روز بر رونق صنایع دستی این سرزمین بیافزایم.

 

وی ادامه داد: امروز برند مشهور تولید لباس کشور با صنعتگران خراسان جنوبی قرارداد بسته است و بخشی از فرایند تولید لباس با برند این شرکت در این استان انجام خواهد شد.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه باید باور کنیم تولید صنایع دستی برای جامعه می تواند گشایش گر و موحب رونق اقتصادی شود، تاکید کرد: البته صرف این باور به تنهایی کافی نیست بلکه باید متعهدانه بیش از گذشته تلاش شود و فرایندهای تولید صنایع دستی را بروز و کارآمد کنیم و از حالت دکوری خارج شود.

 

رمضانی با تاکید بر لزوم توجه به بسته بندی تولیدات صنایع دستی، گفت: تا بسته بندی مناسبی نذاشته باشیم نمی توان در فروش داهلی و عرصه صادارت صنایع دستی موفق باشیم.

 

وی بیان کرد: ما در اداره کل میراث فرهنگی خراسان جنوبی موظف هستیم و اگر موسساتی برای فعالیت در حوزه بسته بندی صنایع دستی شکل بگیرد بسیار موثر است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی خطاب به صنعتگران و فعالان صنایع دستی استان، افزود: اگر می‌خواهید محصول تولیدی صنایع دستی استان درصدر بنشیند باید به حوزه بسته بندی این تولیدات توجه کنید و این امر را موضوعی حاشیه ای ندانید چرا که بسته بندی به اندازه خود تولید صنایع دستی اهمیت دارد.

 

رمضانی با بیان اینکه کسانی که صنایع دستی استان را بدون بسته بندی مناسب عرضه می کنند در واقع به تولیدات استان ضربه می زنند، ادامه داد: بسته بندی حلقه گمشده رونق صنایع دستی است که باید با تلاش همگانی در استان شکل بگیرد.

 

به گفته وی عرضه کنندگان صنایع دستی موظف هستند نگاه تولید کنندگان را به سمت بسته بندی مناسب تغییر دهند و در حوزه بسته بندی و برندسازی به آنان ایده و راهکار بدهند.

 

»حسین عباس زاده»، معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی نیز با اشاره به اینکه نشست امروز با رویکرد آموزشی و کارگاهی و با موضوع اهمیت بسته بندی محصولات تولیدی استان برگزار شده است، گفت: بسته بندی نقس بسزایی در ارزش افزوده و صادرات صنایع دستی دارد که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

 

وی با اشاره به شرکت 100 نفر از تولیدکنندگان صنایع دستی در این نشست یکروزه، بیان کرد: دومین نشست تخصصی بسته‌بندی صنایع دستی استان همزمان با برپایی نمایشگاه ملی صنایع دستی در خراسان جنوبی در آذرماه امسال برگزار خواهد شد.

 

 

 

کد خبر 831458

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha