به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در این کتاب از زبان کودکان مسایلی همچون دلتنگی، مقام شهدا، مشارکت، همکاری و... مطرح شده است. بر این اساس شاعر تصویری از دوران جنگ و پس از آن و نگاه کودکان به این موضوع را ارائه داده است.
بر این اساس مجموعه شعر «صدای بال لکلکها» که نظارت هنری آن را فرشید مثقالی بر عهده داشته، دارای ۱۰ شعر، با عنوانهای «جنگ وقتی که میرفت»، «فیلم جنگی»، «پشت شیشه»، «بابای مامانِ من»، «صدای بال لکلکها»، «به جای پدر»، «شاگرد بابا»، «ویلچر»، «ماشین جنگ» و «آن شب» است.
در کتاب «شاگرد بابا» میخوانیم: «بابای من دارد/ یک گاری دستی/ هل میدهد آن را/ هر روز، یک دستی/ یک دستِ بابایم/ در جبهه جامانده/ مادر به من گفته/ پیشِ خدا مانده/ هم میوه هم سبزی/ در گاری باباست/ هم قیمتش ارزان/ هم تازه و اعلاست/ از مدرسه هر روز/ با شوق میآیم/ تا عصرها باشم/ شاگرد بابایم»
این کتاب که تصویرگری آن را سحر حقگو بر عهده داشته است برای سومین بار با شمارگان ۲هزار و ۵۰۰ نسخه و با قیمت ۸هزار تومان از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به دست مخاطبان کودک رسیده است.
پیشتر نیز ۱۷هزار و ۵۰۰ نسخه از کتاب «صدای بال لکلکها» منتشر شده است.
نظر شما