به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام «محمد حسن ابوترابی فرد» امروز جمعه (22 شهریور) در خطبه های نماز جمعه تهران با اشاره به اینکه چهل سال است انقلاب اسلامی با کشتی عاشورا فتوحات ماندگاری را به دست آورده است.، گفت: منظومه فکری عاشورا با تمام ارزشها یک جریان عظیم و قدرتمند سیاسی و اجتماعی است که با مرواریدهای غلطان اشک، جرعه جرعه معرفت و بصریت و شجاعت را در کام جان و روان انسان میریزد.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به اینکه منظومه فکری عاشورا مهمترین منبع حیات امت اسلامی در طول تاریخ بوده و خواهد بود، گفت: جنگ در عاشورا جنگ بین اسلام یزدی و اسلام دین مدار و اخللاق مدار و عزت مدار و به عبارت دیگر اسلام ناب محمدی و انقلابی است.
وی با بیان اینکه اگر مدرسه عاشورا نبود انقلاب اسلامی متولد نمی شد، ادامه داد: اگر این مدرسه نبود از گردنه سخت دفاع مقدسه عبور نمیکردیم.
حجت الاسلام ابوترابی افزود: اگر عاشورا نبود سوریه پیروز امروز، عراق مقتدر امروز و لبنان مقاوم و خط شکن امروز و بحرین ایستاده و صبور امروز و یمن افتخار آفرین امروز متولد نمیشد.
خطیب موقت نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به اینکه تربیت عاشورایی در چهره سه شخصیت برجسته یعنی حضرت ابوالفضل (ع)، زهیر ابن قین و زینب کبری (س) تبلور یافت، گفت: درحقیقت آنها نماد تربیتی خاندان پیامبر (ص) هستند و پیام عاشورا خلق چنین انسانهایی است. جامعه بشری و ملت انقلابی باید نافذالبصیره باشند که اگر چنین امری نبود امروز پیروزیهای بزرگ نداشتیم و با توجه به آن چالشهایی که امروز با آن مواجه هستیم از بین خواهد رفت.
وی با بیان اینکه عاشورا رمز حیات دین در عصر جدید است، گفت: این پدیده مولد هر سال با درخششی نو ظهور میکند و انوار فروزانش را بر جوامع انسانی میتابد. عاشورا بزرگترین پیروزی تاریخ اسلام است. مورخ و اندیشمند اسکاتلندی مینویسد که حسین و یارانش ثابت کردند که تفوق عددی اهمیتی ندارد و پیروزی حسین با وجود اقلیتی که داشت باعث شگفتی من است. پیروز صحنه عاشورا حسین بن علی بن ابیطالب است.
وی در ادامه گفت: تمدن اسلامی که رهبر معظم انقلاب جوانان را به آراستگی علمی، اخلاقی و رفتاری برای فراهم آوردن زمینه ظهور این تمدن در گام دوم انقلاب دعوت کردند، بدون تردید جان مایه خود را از عاشورای حسینی گرفته است. در عاشورا شاخصهای تمدن اسلامی و نظم نوین جهانی تبلور یافته است.
حجت الاسلام ابترابی فرد با اشاره به اینکه عاشورا تبلور انسان، جامعه و حاکمیت در تراز اسلام است، گفت: ما تفکر عاشورا و اندیشه عاشورا را در بستر خلق و تربیت انسان در تراز دین و جامعه در تراز قرآن و شکلگیری نظام دینی مبتنی بر اسلام و وحی میدانیم. موضوع عاشورا تربیت انسان است و با تربیت انسان، جامعه انسانی ساخته میشود و نظام سیاسی با محوریت شخصیتی همچون امام حسین (ع) است.
وی به اظهارات یک مورخ آلمانی در خصوص قیام امام حسین (ع) اشاره کرد و گفت: امام حسین (ع) به مردم نشان داد که ظلم و ستمگری پایدار نیست. اگر مدرسه عاشورا نبود، یمن نمیتوانست استقامت کند و برگ درخشان و زرینی خلق کند. بنای ستم هرچند ظاهراً عظیم و استوار باشد در برابر حقیقت همچون پر کاهی است. آمریکا و استکبار جهانی و متحدان منطقهای و فرامنطقهای بدانند که نگاه ما به مستکبران برگرفته از نگاه امام حسین (ع) است.
حجت الاسلام ابوترابی فرد گفت: یک نویسنده فرانسوی معاصر میگوید که عزاداران میدانند که استعمار و استثمار را نباید قبول کرد. سیاه پوشان در عزای امام حسین (ع) که عظمت عاشورا را در سوگواریها فریاد کردند، منطق عاشورا را فریاد کردند. این منطق دنیای اسلام را به جبهه پیروز تبدیل کرده است.
وی در بخش دیگری از خطبه های نماز جمعه تهران گفت: حضرت زینب شخصیتی است که یحیی مازنی در توصیف او می گوید که خانه ما کنار خانه علی ابن ابیطالب بود با این حال در سالهای متمادی، نه او را دیدم و نه صوت و کلامی از او شنیدم. بانوان عاشورایی، دغدغه ما باید این مسائل کذایی باشد که فلان حوزه خانمها بیایند یا نیایند؟ این مساله جامعه اسلامی است؟/
نظر شما