این تهیه کننده و مجری برنامه های کودک، با بیان این مطلب، به خبرنگار شبستان گفت: برخی از فیلمهای کودکانه علاوه بر اینکه موضوعشان کودکانه نیست، آموزنده هم نیستند و تنها برای وقت پر کردن است.
این برنامه سازبا سابقه کودک، تاکید کرد: فیلم های کودک بایدعلاوه بر برانگیختن حس کنجکاوی در کودکان و نوجوانان، خط سیر آموزشی خوبی را نیز فراهم کند تا کودک در گرفتن نتیجه دچار سرگردانی نشود.
قناد، اضافه کرد: تاثیرات شنیداری و دیداری فیلمهای کودکان و نوجوان، بیشترین توانمندی را برای تعلیم و تربیت کودکان دارد لذا باید از ظرفیتهای آموزشی فیلمهای سینمایی کودک، نهایت استفاده را داشته باشیم.
این تهیه کننده در ادامه اظهارداشت: اگر به هزینه کردن برای فیلمنامه نویسی و روانشناسی فیلم کودک به شکلی جذاب و تاثیرگذار توجه شود یقینا بازهم شاهد تهیه فیلمهای کودک و نوجوان چون دهه 60 و 70 در سینماها خواهیم بود به طوریکه نه تنها کودکان بلکه خانوادهها نیز مخاطبان سینمای کودک خواهند شد و قطعا این مسئله باعث رونق سینمای کشور می شود.
قناد،در رابطه با اهمیت برگزاری جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، خاطرنشان کرد: انتظار میرود این دسته از جشنواره ها هم علاوه بر عرصه رقابت، محل آموزش و یادگیری نیز باشد.
گفتنی است، بیست پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان از 23 تا 27 آبان ماه سال جاری در اصفهان برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما