تزکیه نفس و دوری از گناه بستر سعادت دنیا و آخرت است

کارشناس مسائل دینی و فرهنگی لرستان تقوا را پناه گاه نجات دانست و افزود: تزکیه نفس و دوری از گناه بستر رسیدن به سعادت در دنیال و آخرت است.

حجت الاسلام «علی لرستانی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، افزود: رعایت تقوا و تزکیه نفس پناه گاهی امن برای بشریت است.

 

کارشناس مسائل دینی و فرهنگی استان لرستان اظهار داشت: رعایت تقوا، پرهیزکاری و ترس از خدای تبارک و تعالی، انجام وظایف دینی و ترک گناهان و نجات از اسارت نفس در دین مبین اسلام بسیار مورد تاکید قرار دارد.

 

وی با بیان اینکه تقوا توشه ای ارزشمند  و بسترسعادت در دنیا و آخرت است، بیان کرد: امام علی (ع) می‌فرماید «ای بندگان خدا تقوا توشه‌ای است که انسان را به سر منزل مقصود می‌رساند.

 

این کارشناس دینی و فرهنگی افزود: تقوا پناهگاهی است که انسان را از تمام خطرات نجات می‌دهد، عمل کنندگان به تقوا سعادت مند ترین افراد هستند.

 

 وی با بیان اینکه دستورات دین برای جلوگیری از انحرافات عقیدتی، اخلاقی و انسانی است، افزود: خداوند بع کسی که تقوای الهی را رعایت کند، از ارتکاب کارهای حرام دوری و اعمال صالح و شایسته انجام دهد،  کرامت می بخشد.

 

حجت الاسلام لرستانی بیان کرد: رعایت تقوا، پرهیز از گناهان و دستگیری از افراد نیازمند آخرت خوب و سرشار از سعادتی را برای انسان ها رقم خواهد زد.

 

وی خاطرنشان کرد: مادامی که مسلمانان از حرام و گناه فاصله بگیرند در خوشی به سر می‌برند ولی زمانی که مرتکب گناه شوند و از ارتکاب گناه ابایی نداشته باشند دچار گرفتاری و بی برکتی در عمر ورزق وروزی می شوند.

 

این کارشناس مسائل دینی و فرهنگی،  با بیان اینکه  کسی که طالب خیر دنیا و آخرت است باید پرهیزگار و با تقوا باشد، ابرازکرد: کسی که اعمال و رفتارش بر مبنای دستورات دینی است نه تنها در آخرت بلکه در همین دنیا نیز سعادتمند و عاقبت بخیر خواهد شد.

 

وی تصریح کرد: یکی از جاهایی که باید در فضای آن تقوارا رعایت بکنیم فضای خانواده است.

 

حجت الاسلام لرستانی، بیان کرد: در آیات متعدّدی از قرآن به رسالت انسان در برابر خانواده اش اشاره شده است از جمله  خداوند متعال در قرآن می فرماید: یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَکمْ وَ أَهْلِیکمْ ناراً وَقُودُهَا النَّاسُ وَ الْحِجارَةُ عَلَیها مَلائِکةٌ غِلاظٌ شِدادٌ لا یعْصُونَ اللَّهَ ما أَمَرَهُمْ وَ یفْعَلُونَ ما یؤْمَرُونَ (ای کسانی که ایمان آورده اید خود و خانواده خود را از آتشی که هیزم آن مردمان (گنهکار) و سنگ ها هستند، حفظ کنید، آتشی که بر آن فرشتگانی درشت خو و سخت گیر نگهبانند و خدا را در آنچه فرمانشان دهد، نافرمانی نکنند و آنچه را فرمان یابند انجام دهند.

 

وی تاکید کرد: خانواده همیشه و همه جا و در بین تمامی جوامع بشری به عنوان اساسی‌ترین نهاد اجتماعی زیربنای جوامع و منشاء فرهنگ‌ها، تمدّن‌ها و تاریخ بشر بوده است.

 

حجت الاسلام لرستانی افزود: پرداختن به این بنای مقدّس بنیادین و حمایت و هدایت آن به جایگاه واقعی و متعالی‌ خود، همواره سبب اصلاح خانواده بزرگ انسانی و غفلت از آن موجب دور شدن بشر از حیات حقیقی و سقوط به ورطة هلاکت و ضلالت بوده است چرا که کیفر رها کردن خانواده و نزدیکان، هیزم آتش دوزخ شدن است.

کد خبر 830887

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha