به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، «هدایت صفری» در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مراکز نيكوكاري در محلات ومساجد در واقع نماد خدمت به مردم هستند، گفت: ترویج سنتهاي حسنه اسلامي احسان و نيكوكاري، توسعه مشاركتهاي مردمی، فیض خدمت همگاني، و واگذاري بعضي از کارها به مردم در جهت کاهش هرینه ها و سرعت بخشیدن به خدمات، نظارت مردم ومعتمدان محلي در راستاي توزيع کمک ها بین نیازمندان واقعی از مهمترین اهداف مراکز نیکوکاری هستند.
وی با اشاره به همکاری قریب به 14 هزار حامی نیکوکار با کمیته امداد استان زنجان گفت: افزایش تعداد حامیان نیکوکار ایتام و محسنین وحمایت های مردم وخیران از برنامه های اجرایی این نهاد نشاندهنده اعتمادی است که مردم به مجموعه کمیته امداد و این طرحها داشتهاند و در مراکز نیکوکاری نیز باید این حس اعتماد تقویت و افزایش یابد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان تصریح کرد: در 5 ماهه سال جاری 5 میلیارد و 486 میلیون تومان بهصورت نقدی و کالایی در این مراکز جمعآوری و بین نیازمندان توزیعشده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 275 درصد رشد داشته است.
صفری افزود: در حال حاضر 41 مرکز نیکوکاری فعال در سطح استان زنجان فعالیت می کند و خیران وعزاداران حسینی می توانند نذورات خودرا در این ایام از طریق این مرکز به دست نیازمندان برسانند.
وی شفافیت، اعتمادسازی، همدلی، امانتداری، مردممحوری، انضباط اجتماعی ، رازداری و عدالت را از اصول مهم در کار مراکز نیکوکاری برشمرده و اظهار داشت: مسئولان مراکز نیکوکاری با رعایت عزت و کرامت نفس بر توانمندسازی خانواده تکیه دارند.
نظر شما