انقلاب اسلامی ایران جز در سایه فیوضات حسین ابن علی (ع) به نتیجه نمی‌رسید

قنبری با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران جز در سایه فیوضات حسین ابن علی (ع) به نتیجه نمی‌رسید، گفت: جوامع اسلامی قبل از انقلاب اسلامی ایران، هیچ هویت و حیثیت فاخر و قابل احترامی نداشتند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، «حشمت اله قنبری» شب گذشته (یکشنبه 17 شهریور) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به فرارسیدن ایام سوگواری سیدالشهدا (ع) و با بیان اینکه همه پیروان اهل بیت (ع) از فردای روز واقعه عاشورای سال ۶۱ هجری قمری با یک حزن بزرگ مواجه شدند که این حزن مقدس پیوسته ادامه پیدا کرده و البته دارای دستاورد‌های بسیاری هم بوده است، گفت: آنچه در مجالس سوگواری امام حسین (ع) اتفاق می‌افتد با آنچه در مجالس عزاداری دیگر بزرگان روی می‌دهد متفاوت است. در پس سینه زنی ها، معرفت قرار دارد. اسلام با همین‌ها انتشار پیدا کرده است حتی در میان دیگر ادیان و مکاتب هم حضرت حسین ابن علی (ع) را مظهر انسانیت، آزادگی و حریت می‌شناسند یعنی اباعبدالله به وجدان عمومی بشریت تبدیل شده است.

 

پژوهشگر تاریخ اسلام با اشاره به اینکه حضرت سیدالشهدا یک خیزش معرفتی ایجاد کرد و فراخوان ایشان این بود که مرا بشناسید، گفت: کربلا منشاء تحولات بزرگ است، بخشی هم بخاطر همین فراخوان است این هل من ناصری که امام حسین (ع) فرمود، برنده‌ترین تیر، نیزه و شمشیری در خزانه حسین ابن علی بود که وقتی ظهر عاشورا این تیر را در چله کمان گذاشت و رو به آسمان رها کرد، خورشید عاشورا را به آسمان دوخت تا خورشید دیگر غروب نکند، چون اگر خورشید غروب کند دیگر عاشورا نخواهد بود.

 

قنبری معنای این هل من ناصر که حضرت سید الشهدا فرمودند یعنی اینکه اگر شما ۱۰ روز عزاداری می‌کنید، یک ساعت هم اقامه عزا کنید، گفت: اقامه عزا یعنی دسترسی پیدا کردن به لایه‌های معارف و حقایق حسین ابن علی (ع)، و، چون امام حسین (ع) یک راز سر به مهر است ما از آن اطلاع و خبری نداریم و رخداد‌های مربوط به ایشان تکرار می‌شود، ولی تکراری نمی‌شود.

 

این پژوهشگر و استاد دانشگاه با اشاره به اینکه همه بلا‌ها و مشکلاتی که جامعه اسلامی در سطوح و لایه‌های اجتماعی با آن مواجه می‌شود به خاطر پناه نبردن به همین لایه‌های پنهان معارف حسین ابن علی (ع) در همه حوزه‌های سیاست، خانواده، تربیت، علم و آموزش و اقتصاد است، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران جز در سایه فیوضات حسین ابن علی (ع) به نتیجه نمی‌رسید، با نگاه به ۱۰۰ سال گذشته تاریخ ایران در می‌یابیم که انقلاب اسلامی یک مبدا تحولی است.

 

قنبری با بیان اینکه جوامع اسلامی قبل از انقلاب اسلامی ایران، هیچ هویت و حیثیت فاخر و قابل احترامی نداشتند، گفت: خود ما قبل از انقلاب نماز می‌خواندیم، مسجد می‌رفتیم، عزاداری می‌کردیم و تکایاهامان هم بر پا بود، اما مقدرات کشور در دست یهود و وابستگاه به او بود. میزان و درآمد‌های اقتصادی کشور قبل از انقلاب بسیار خوب بود، اما کشوری با شکوهی نبودیم و ننگ دست نشاندگی را با خود داشتیم.

 

وی با اشاره به اینکه آن‌هایی که از ملت ما و رویش انقلاب و تربیت شده‌های مکتب حسین ابن علی (ع) بودند نه تنها رفتند وضع جاری سوریه را منهدم کردند بلکه سفیری ساختند به نام محسن حججی گفت: داعش، یک گروهک تروریستی و تکفیری فقط نبود، بلکه همه ماهیت باطنی نظام سلطه بود که جوانان دهه ۷۰ و ۸۰ ما بدون شعار، به دل خطر زدند و شالوده وجودی استکبار را شکستند.

 

این پژوهشگر اسلامی با اشاره به اینکه در دفاع مقدس صدام به ما حمله کرد، اقتضاء صیانت از کشور جان دادن بود، حال هم کسی احساس خسارت نمی‌کند این یعنی نگاه ارزشی ما به ۸ سال دفاع مقدس که ما به آن افتخار می‌کنیم، گفت: در جای دیگر هم آمریکا برای حفظ منافع خود چند کشور مسلمان را منهدم کرد و جمعیت زیادی از جوانان خودش را هم به کشتن داد، اما از کشته شدگانش در افغانستان و عراق و ... به عنوان قهرمان ملی یاد می‌کند و همین کسانی که می‌گویند چرا حسین ابن علی (ع) اینطوری کرد وقتی به اخوان آمریکایی می‌رسند تاج گل می‌برند.

 

وی با بیان اینکه حسین ابن علی (ع) فقط از مرز بوم و نوامیس مردم دفاع نکرد بلکه انسانیت انسان را ضمانت کرد و در راه رسیدن به بقا جان فشانی کرد و در این راه هم خدا به او نمره داده است، گفت: ساحت اربعین همیشه یک ساحت استثنایی بوده است، گاهی ما از سر بی سلیقه گی می‌گوییم پیاده روی اربعین، اما این پیاده روی نیست، پیاده روی یعنی تفریح، اما این حرکت تفریح نیست و این جریانی است که همه نگرش‌ها را در خود جای می‌دهد و همه همرنگ حسین ابن علی (ع) می‌شوند لذا این واژه ایراد بزرگی دارد./

کد خبر 830489

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha