جریان کفر و نفاق ضربه های زیادی به اسلام زد/مذاکره با اروپایی ها گرهی را باز  نمی کند

حجت الاسلام علیدادی سلیمانی با اشاره به ریشه ها و بسترهای حادثه عاشورا، نکاتی بیان کرد و سپس درباره مسائل جاری کشور تذکراتی داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی، ظهرجمعه ( 15 شهریور ) در خطبه های نمازجمعه کرمان ضمن توصیه خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی و بیان این نکته که حضرت علی علیه السلام می فرماید: تقوای الهی را با دقت هرچه تمام رعایت کنید، افزود: اصولاً هر فعل اختیاری ما در نزد خدا مورد بازخواست قرار می گیرد که امیدوارم به این امر در تمام صحنه های زندگی توجه داشته باشیم.

 


نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان  در ادامه سلسله مباحث ریشه ها و بسترهای حادثه عاشورا گفت: اگر بخواهیم واقعه عاشورا را خوب مورد مطالعه قرار بدهیم باید یک قرن به عقب برگردیم و ببنیم اسلام در چه وضعیتی بوده و بازگشتی که جامعه اسلامی در سال 61 هجرت داشت به چه بود!؟

 


امام جمعه کرمان خاطرنشان کرد: {در آغاز} اسلام با تمام وجود در مقابل جاهلیت ایستاد و هرچه پیش می رفت جاهلیت غروب می کرد و اسلام گسترده تر می شد؛ برای اینکه بدانیم اسلام چه گوهر گرانبهایی است باید فضای قبل و حین اسلام را مورد بررسی قرار بدهیم.

 


وی با بیان این مطلب که در جاهلیت دو قبیله با هم درگیر بودند و اختلافات شدید با یکدیگر داشتند، اظهار داشت: با طلوع و پذیرش اسلام، اختلاف این دو قبیله به پایان رسید و پیرو اسلام شدند و به جبهه مؤمنین پیوستند و قرآن کریم اشاره به دوران جاهلیت این دو قبیله تأکید می کند که دوباره به اوصاف دوران جاهلیت بازنگردید.  

 


نماینده ولی فقیه در استان کرمان با اشاره به سختی های جغرافیایی منطقه عربستان، ادامه داد: این منطقه دارای بیابان های بی آب و علف بود که مردم به سختی گذران زندگی می کردند حتی در این بیابان ها هنوز هم زندگی بسیار سخت است، وسیله مورد استفاده مردم آن زمان اسب بود چراکه این حیوان در شرایط سخت مقاوم تر است؛ هیچ مکتوبه ای جهت انتقال اطلاعات در میان آنان وجود نداشت و رایج نبود لذا حضرت علی علیه السلام فرمودند: شما بدترین دین را داشتید و شما میان غارها و سنگ های خشن و مارهای سمی و ناشنوا زندگی می کردید.

 

 

وی با بیان اینکه مردم عربستان در حیرانی و سرگردانی به سر می بردند و این فضای زندگی قبل از اسلام بود، اظهار داشت: اسلام آنچنان این فضا را عوض کرد که دانشمند معروف انگلیسی می نویسد این روش اسلام، سلطنت قسطنطنیه را از بین برد و اسلام امپراطوری خود را بسط داد خلاصه مسلمانان بعد از یک قرن بر نصف دنیا نورافشانی کردند.

 


حجت الاسلام علیدادی سلیمانی با اشاره به خطرات عمده ای که اسلام را تهدید می کرد، ادامه داد: خطر کفر و نفاق بود که ضربات بعضاً زیادی را به دین اسلام زد، اگر به جایگاه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و فرزندان ایشان توجه می کردند اصلاً حادثه ای به نام عاشورا در درون جامعه اسلامی رقم نمی خورد.

 


وی با بیان این مطلب که بازگشت به جاهلیت عاشورا را رقم زد به دلیل اینکه آرام آرام جامعه را به قبل از اسلام برگرداندند، بیان داشت: بعضی ها رفتارهایی از خود نشان می دادند تا به دوران جاهلیت برگردند.

 


امام جمعه کرمان با تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت امام حسین علیه السلام و یارانش؛ یاد آیت الله طالقانی را و نیز شهدای قیام ۱۷ شهریور را گرامی داشت و با اشاره به هفته تعاون تصریح کرد: شاید بهترین تعاون در فرهنگ دینی ما برگزاری مراسم در مناسبت های دینی به خصوص ماه محرم است که امیدواریم همین تعاون را در بخش اقتصادی جامعه داشته باشیم.

 


وی با بیان این مطلب که تاسوعا و عاشورا را در پیش رو داریم که هیچ حادثه ای در طول تاریخ به این مظلومیت اتفاق نیفتاده است، ادامه داد: امام علیه السلام آگاهانه شهادت را انتخاب کرد؛ واقعه ای که در آن نیروهای آن حضرت کم بودند اما این تعداد قلیل روحی بزرگ داشتند تا جایی که همه آزادمردان در حوزه اسلامی و خارج از آن، قانع شدند که به ایشان اقتدا کنند.

 


نماینده ولی فقیه در استان کرمان با بیان این مطلب که امام حسین علیه السلام جامعه را به دو دسته حق طلب و دنیا طلب تقسیم می کند، خاطرنشان کرد: جریان باطل برای رسیدن به اهداف خود دست به هر اقدامی می زند، جریان حق آمد تا حق را احیا کند و مردم را از گمراهی نجات دهد لذا جریان عاشورا به ما یاد داد که امروز هم عاشورایی زندگی کنیم امروز که دنیا به دنبال شکست اسلام هست امروز که اروپایی ها همان نقش آمریکایی را به روش دیگری بازی می کنند.

 


وی با اشاره به اینکه مذاکره هیچ مشکلی را مرتفع نمی کند، ادامه داد: مذاکره با اروپایی ها گرهی را باز نمی کند لذا باید گام سوم را قاطعانه تر بردارند. 

 

کد خبر 829471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha