نجات و سعادت بشر در گرو بهره گیری از مکتب ائمه (ع) است

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، نجات و سعادت بشر را در گرو بهره گیری از مکتب ائمه (ع) خواند و گفت: مکتب امام حسین(ع) مکتب انسان سازی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، در مراسم تجلیل از برگزیدگان نخستین جشنواره امام حسین(ع) در تبریز، گفت: جشنواره امام حسین (ع) گامی در جهت تحقق ترویج فرهنگ حسینی و فرهنگ اسلامی در جامعه است.


علی داننده افزود: مکتب امام حسین(ع) مکتب انسان سازی است و هرکس توفیق پیدا کند از نسیم روح افزای آن استفاده نماید، سعادتمند می شود.


وی، نجات و سعادت بشر را در گرو بهره گیری از مکتب ائمه (ع) خواند و تاکید کرد: بهتر است کسانی که ادعای فکر و فرهنگ دارند و خود را اساتید و صاحب نظران بشریت می خوانند، بخشی از وقت خود را صرف تحقیق و پژوهش در حوزه مکتب های انسان ساز و انسان های الهی همچون ائمه معصوم(ع) کنند.


وی با اشاره به اهمیت توجه و ترویج فرهنگ دینی و مذهبی اظهارکرد: مطالبات فرهنگی مردم از جمله فرهنگ عمومی مورد توجه ویژه مسئولان است و فرهنگ پیوند دهنده غدیر نیز در این بین از اهمیت برخوردار است.


در ادامه این مراسم، پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به اختتامیه نخستین جشنواره امام حسین (ع) در تبریز، توسط مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قرائت شد.


در این پیام آمده است: اگر هجرت پیامبر (ص) مبدا تاریخ اسلامی قرار گرفت، هجرت امام حسین(ع) مبدا غیرت، همت و کرامت گشت تا هر روزی، عاشورا و هر سرزمینی، کربلا باشد.


سیدمحمد حسینی در این پیام افزوده است: امام حسین (ع) بزرگ مرد تاریخ، مرگ زیبا را سعادت و زندگی با ظالمین را خواری می خواند.


وی در این پیام آورده است: جشنواره فرهنگی و هنری امام حسین (ع) نگاه به زوایای زیبای زندگی سیدالشهدا را با همکاری هنرمندان و فرهیختگان در منظر حق طلبان باید قرار دهد.


حسینی در این پیام ابراز امیدواری کرده است با همت عالی این عاشقان آزادگی، نخستین جشنواره منطقه ای آنچنان جوهری از خود نشان دهد که در آینده ای نزدیک همایشی سراسری شود.


وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی در پیام خود خطاب به برگزار کنندگان این جشنواره می افزاید: برایتان راه حسین (ع) را در دنیا، حشر با حسین(ع) را در عقبی و شفاعت حسین(ع) را در پیشگاه عدل الهی از ساحت لطف لایتناهی مسئلت می نمایم.


گفتنی است، این جشنواره در چهار بخش قرآنی، فرهنگی، هنری و سینمایی و در11 محور موضوعی برگزار شد که در پایان از 72 نفر منتخب و برگزیده آن به همراه فیروز زیرک کار، سیدمسعود نقیب، داوود عزیزی، مقصود پوررادی، حسین حسنی افشره، پنج نفر از شعرای آیینی و مداحان پیشکسوت استان تجلیل شد.


پایان پیام/
 

کد خبر 82927

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha