به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «ابوالفضل خراسانی» در اجتماع حوزویان و مبلغان دین که امروز (پنجشنبه، ۱۴ شهریورماه) در دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی در تهران (واقع در خیابان مجاهدین اسلام، نرسیده به میدان شهدا) برگزار شد با بیان اینکه امام حسین(ع) اصلاح امت پیامبر اسلام(ص) و احیای امر به معروف و نهی از منکر را دو هدف مهم قیام خود مطرح کردند، گفت: باید به صورت دقیق بررسی شود که چگونه امت اسلامی در فاصله سال یازدهم تا ۶۱ هجری قمری به جایی رسید که حضرت اباعبدالله (ع) و اصحابشان آن گونه به شهادت رسیدند؟!
معاون فرهنگی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی در ادامه با بیان اینکه حرکت حضرت امام حسین (ع) یک حرکت اصلاحی و مبتنی بر سیره و سنت پیامبر اسلام(ص) بود، اظهار کرد: نهضت سیدالشهداء(ع) رنگ و بوی خدایی گرفت و همین موضوع، مهم ترین دلیل ماندگار قیام کربلا شد.
وی افزود: حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی فرمود: بنی امیه ابتدا دین و سپس، مردم را اسیر سیاست های دنیاطلبانه خود کردند. در چنین وضعیتی باید خون سیدالشهدا (ع) خط بطلانی بر تمام این سیاست ها می کشید لذا حضرت حسین بن علی(ع) قیام خود را آغاز کرد.
خراسانی در ادامه با بیان اینکه بسیاری از کسانی که در دوران بنی امیه، دین و مردم را به اسارت بردند، اهل علم بودند و بعضی از آنها اگر امروز بودند از نظر علمی در جایگاه مرجعیت تقلید قرار داشتند، تصریح کرد: حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در تحلیل این وضعیت و کلیت نضهت عاشورا، پنج کتاب نوشته و در این آثار تاکید دارد که قیام حضرت امام حسین (ع) برای زنده کردن و شکوفایی عقل بود.
وی اضافه کرد: جامعه ای که در آن، دین به اسارت می رود در واقع، جهل بر عقل پیشی گرفته است. بنی امیه با تکیه بر همین رویکرد و با ترویج جبرگرایی، علیه ولایت و امامت مبارزه کردند.
معاون فرهنگی دفتر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در ادامه با بیان اینکه محققان آمریکایی دریافته اند «پیوند مردم و مرجعیت» و «مجالس حسینی» مهم ترین عوامل موفقیت نظام جمهوری اسلامی است، خاطرنشان کرد: دشمنان بر اساس این تحقیقات دریافته اند برای مبارزه با انقلاب اسلامی و تشیع باید جبرگرایی و خرافات را وارد مجالس روضه و سوگواری کنند.
نظر شما