«اقبال صالحی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، با اشاره به ثبت 22 هزار نفر از مردم تیران و کرون در سامانه بچه های مسجد، اظهارداشت: این آمار نزدیک به 30 درصد جمعیت این شهرستان است که عضو مراکز فرهنگی مساجد هستند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تیران و کرون افزود: کانون های فرهنگی و هنری مساجد مورد توجه و اهمیت مردم هستند و در روستاها و محله های شهری هر کدام نماینده ای از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده که فعالیت های فرهنگی، هنری و اجتماعی را اجرا می کنند.
وی با اشاره به اینکه حمایت از این نهادهای فرهنگی به توسعه و رونق فعالیت های فرهنگی و هنری منجر خواهد شد، تصریح کرد: اعتبارات دولتی باید در یک فرآیند مشخص توزیع و شفافسازی در خصوص توزیع اعتبارات از سوی ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور صورت بگیرد و متولیان این ستاد به کانون ها اعتماد کنند.
وی اضافه کرد: تشکیلات اداری در استانها برای هماهنگی بین کانونها ضرورت ندارد بلکه باید در بین این نهادها همبستگی و اتحاد ایجاد شود تا اینکه مدیران کانونها مشارکت با همدیگر در همافزایی و تامین نیازهای منطقه داشته باشند.
صالحی نوآوری، خلاقیت و بهره گیری از تکنولوژی های روز جامعه را برای توسعه فرهنگ و هنر اسلامی و جذب به مساجد مهم بیان کرد و ادامه داد: برخی از مدیران مسئول کانونهای مساجد از ظرفیت جوانان استفاده نمی کنند و به تعدادی افراد میانسال و کهنسال اکتفا کرده اند که این رویه غلط است.
وی خاطرنشان کرد: جوانان سرشار از انرژی و خلاقیت هستند که باید از توان آنها برای رفع نیازهای جامعه استفاده کرد که کانون های موفق با چنین تدبیری به موفقیت و نتایج خوبی رسیده اند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی تیران و کرون با اشاره به رتبه ها و اقدامات کانون فرهنگی و هنری امام حسن مجتبی(ع) تیران گفت: این مرکز به عنوان کانون موفق کشوری در عرصه فضای مجازی، کار تشکیلاتی، اوقات فراغت و برنامه های هنری و فرهنگی مطرح است که گروه تئاتر این کانون در جشنواره تئاتر بچه های مسجد رتبه برتر را در استان کسب و به مرحله کشوری راه یافت و یکی از بازیگران و کارگردان این کانون به عنوان افراد برتر این جشنواره معرفی شدند.
وی افزود: چنین موفقیت هایی در این مرکز فرهنگی و هنری نتیجه فعالیت های جوانان و نوجوانان و فعالیت بر اساس نیاز روز جامعه و بهره گیری از علوم روز است.
نظر شما