به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، در ابتدای این جلسه «همایون امیرزاده» با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ظرفیتها و امکانات خود را برای برپایی هرچه بهتر این نمایشگاه به کار خواهد گرفت، اظهار داشت: دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز براین است که در این زمینه از تمام ظرفیتهای خود به نحوی مطلوب استفاده کنیم.
مدیر روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: با تشکیل شورای اجتماعی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رویکرد تازهای در این زمینه آغاز شده و این رویکرد مبتنی بر توجه عمیقتر این وزارتخانه به پدیدههای اجتماعی به ویژه آسیبهای پیرامون آن است، همچنین جدای از بخش آسیبهای اجتماعی این وزارتخانه در موضوع نشاط اجتماعی نیز به دنبال توسعه زیرساختهای مناسب و تقویت اوقات فراغت است.
امیرزاده تاکید کرد: فعالیتهای حوزههای اجتماعی با انتصاب مشاور امور اجتماعی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نشاندهنده تمرکز ویژه این وزارتخانه در حوزههای اجتماعی است و این موضوع نه تنها در بخش ستاد بلکه در پایینترین ردههای مدیریتی و اجرایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان یک رویکرد ضروری و اثرگذار مورد توجه قرار گرفته است.
وی یادآور شد: تقویت ابعاد محتوایی و اجرایی با اتخاذ رویکرد حضور فعالانهتر در موضوعات اجتماعی مدنظر این وزارتخانه بوده و سعی میشود از این نمایشگاه به عنوان یک فرصت استفاده شود تا دستاوردها، دغدغهها، تنگناها و محدودیتهایی که در این زمینه وجود دارد بیشتر نمایان شود.
در ادامه «زهرا عابدینی» نیز با اشاره به اینکه رسانههای داخلی بیش از رسانههای خارجی تبلیغ نادرست از اقدامات دولت در زمینه آسیبهای اجتماعی میکنند، گفت: ما به دنبال تاسیس نمایشگاهی برای اطلاعرسانی اقدامات دولت و سایر قوا در بخش آسیبهای اجتماعی هستیم، همگرایی و همافزایی دستگاهها به همراه زیرساختهای ایجابی و بودجهای این موضوع را محقق خواهد کرد.
وی ادامه داد: از طریق این نمایشگاه ظرفیتشناسی سایر دستگاهها محقق میشود و میتوانیم الگوی مدیریتی و تجربههای جدید کاری را در آن مشاهده کنیم، به اعتقاد ما تا زمانی که اقدامات انجام شده به صورت نمایشگاهی در نیاید نمیتوان اقداماتی که تا به امروز در این زمینه انجام شده است را نشان داد.
مشاور رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور خاطرنشان کرد: ما به دنبال برپایی این نمایشگاه به صورت دستگاهی نیستیم اما به این نتیجه نیز رسیدهایم که اقدامات اصلی در مورد آسیبهای اجتماعی به خوبی از سوی دستگاهها ارائه نمیشود، به همین منظور نمایشگاه، با رویکرد موضوع محوری برگزار میشود.
عابدینی یادآور شد: براین اساس هیچ دستگاه و استانی در این نمایشگاه غرفه نخواهد داشت و موضوعات، محور نمایشگاه خواهند بود.
عابدینی ابراز داشت: این نمایشگاه دارای بعد علمی خواهد بود، درواقع موضوعات متناسب با وضع موجود، رویکرد مدیریتی و برنامهای به صورت گامی رو به جلو بررسی خواهد شد.
در پایان این جلسه «پروین داداندیش» مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور اجتماعی با بیان این مطلب افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در رویکرد جدید خود نسبت به آسیبهای اجتماعی به دنبال عمل به وظابف سازمانی خود است اما خود را متولی مستقیم موضوع آسیبهای اجتماعی نمیداند.
وی ادامه داد: از منظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موضوع آسیبهای اجتماعی متولی خود را دارد اما پس از سخنان رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان بر موضوع آسیبهای اجتماعی این وزارتخانه نیز در این موضوع ورود پیدا کرد. به همین منظور در ماموریتهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با سرفصل فوقالعادی تولیت شورای اجتماعی این وزارتخانه به منظور ورود موثرتر به موضوعات و پدیدههای اجتماعی در دستور کار قرار گرفت.
داداندیش در پایان گفت: در این حوزه دو موضوع ارتقای سرمایه اجتماعی و نشاط اجتماعی مورد توجه برنامهنویسان و شورای اجتماعی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دارد.
نظر شما