مافیای فروش فیلترشکن در کشور مشخص است/ تجارت چند صد میلیاردی در این حوزه انجام می شود

آذری جهرمی با بیان اینکه پشت مافیای فیلترشکن در کشور افرادی هستند که کاملا مشخص است، گفت: در این حوزه تجارت چند صد میلیاردی در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، محمد جواد آذری جهرمی، در ادامه جلسه علنی امروز دوشنبه یازده شهریور در پاسخ به سوال نصرالله پژمانفر، نماینده مشهد در مورد ساماندهی هویت در فضای مجازی و نظارت بر فیلترشکن ها گفت: وزارت ارتباطات طبق قانون در رابطه با بحث هویت در فضای مجازی تکلیفی ندارد، مسئله کلی هویت تا همین دو شب قبل که شورای عالی فضای مجازی تشکیل شد و آقای لاریجانی در آن مجلس حضور داشت، چیزی تحت عنوان هویت در فضای مجازی تصویب و ابلاغ نکرد.

 

وزیر ارتباطات اظهار داشت: در رابطه با سیم کارت های داخل کشور در دو سال گذشته با همکاری وزارت ارتباطات، سازمان ثبت احوال، شورای عالی فضای مجازی بیش از 17 میلیون سیم کارت فاقد هویت مخدوش و از شبکه خارج شد.

 

وی در مورد بحث قرار گرفتن سیم کارت ها در اختیار اتباع بیگانه به سهولت گفت: اتباع بیگانه در زمان ورود به کشور پاسپورت خود را در اختیار دفاتری که سیم کارت ارایه می دهند، قرار می دهند، از موارد هویتی این اتباع این دفاتر استفاده می کنند و سیم کارت ارایه می دهند، راه  حل ما برای این موضوع این بود که بانک اطلاعات ناجا به سیستم هویتی اپراتورها وصل شود؛ این سیستم متصل شد و بانکی که ناجا برای این موضوع در نظر گرفت، بانک آفلاین با 24 ساعت تاخیر بود.

 

وی بیان کرد: اتباع خارجی که وارد کشور می شوند با 24 ساعت تاخیر می توانستند سیم کارت بخرند تا جایی که دوستان ما از حزب الله لبنان که وارد کشور می شدند به ما گفتند آمریکا ما را تحریم کرده است و شما به دلیل تحریم های آمریکا به ما سیم کارت نمی دهید، این در حالی بود که این موضوع به بحث بانک آفلاین ناجا بر می گشت.

 

وزیر ارتباطات تصریح کرد: ما این سیستم را متوقف کردیم و خواستار این موضوع شدیم که بانک آنلاین و به روز و به ساعت ناجا در این زمینه ارایه دهد. فکر نمی کنم موضوع امنیت به وزارت ارتباطات برگردد بلکه مسئول امنیت در کشور ناجاست.

 

آذری جهرمی همچنین در مورد استفاده از فیلترشکن ها در کشور گفت: فرض کنیم صبح فردی از خواب بیدار می شود و همه فیلترشکن ها و وی پی ان ها در دسترس خارج شده اند، استاد دانشگاهی که به دنبال مطلب علمی می گردد به مشکل برمی خورد، تاجر ما که می خواهد تحریم ها را دور بزند و حساب بانکی اش را متصل کند به مشکل برمی خورد، دانشجوی ما نمی تواند مقاله مورد نیازش را گردآوری کند؛ آیا این همه مشکل را شما باید جواب بدهید یا ما؟

 

وی اظهار داشت: مگر می شود بدون ساماندهی این مسایل به سراغ از دسترس خارج کردن فیلترشکن ها رفت، نمی شود سطح یک دانشجو و خبرنگار را با کودک 9 ساله و 10 ساله برابر دانست، این همسطحی انجام نمی شود.

 

وی تصریح کرد: فیلترشکن ها به راحتی در کشور فروخته می شوند، هیچ برخوردی با مافیای فیلترشکن که چند صد میلیارد درآمد و تجارت در این حوزه به دست می آورند نمی شود، خود من و شما به خوبی می دانیم که چه کسانی پشت فروختن و بازار فیلترشکن هستند.

 

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: چرا بحث مافیای فیلترشکن را پیگیری نمی کنید و جلوی آن را نمی گیرید؟ چرا می گویید باید وزارت ارتباطات فیلترشکن و وی پی ان را از دسترس خارج کند، خودتان می دانید که اگر این کار اتفاق بیفتد مردم به مشکل بر می خورند و قطعا ما باید جواب آنها را بدهیم، نمی شود ابزارهای مورد نیاز مجری را از دسترش اس خارج کرد./

کد خبر 828224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha