به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، « علی اصغر پیوندی» امشب (11 شهریور) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: استان خراسان جنوبی پهناور و تراکم نسبی جمعیت آن بسیار کم است و خشکسالی چندین ساله مردم را رنج می دهد و این پدیده بسیار مزمن، مردم مناطق مختلفی از کشور را تاثیر خودش قرار داده است.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به آبرسانی سیار به 500 روستای خراسان جنوبی به دلیل خشکسالی، افزود: گسل های خراسان جنوبی همیشه دغدغه خاطری برای همه ما است و امیدواریم اگر حادثه ای رخ داد، امدادرسانی خوبی داشته باشیم.
پیوندی با تاکید بر اینکه خراسان جنوبی 23 پایگاه ثابت و 6 پایگاه سیار امداد و نجات دارد اما فاصله پایگاه های امدادی هلال احمر در خراسان جنوبی بسیار است، ادامه داد: در حال حاضر 598 پایگاه امداد و نجات هلال احمر در سطح کشور وجود دارد که تا رسیدن به یک هزار و 200 پایگاه استاندارد جهانی فاصله زیادی دارد.
وی از احداث و راه اندازی پنج پایگاه ثابت امداد و نجات تا هفته دولت سال آینده در نقاط ضروری خراسان جنوبی خبر داد و افزود: ساخت پایگاه های امداد و نجات جاده ای كاری مشاركتی است و ضمن تزریق اعتبار از مرکز، باید استانداری کمک کند.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به پروژه های نیمه تمام جمعیت هلال احمر در خراسان جنوبی، بیان کرد: ساخت مجتمع تجاری اداری هلال بیرجند در شش طبقه با زیر بنای 14 هزار متر مربع از سال 91 آغاز شد و بنا بوده در سال 94 به اتمام برسد اما به دلایلی تکمیل این پروژه با مشکلاتی مواجه شده است و اکنون ما باید پاسخگو باشیم.
پیوندی با بیان اینکه باید تاخیر این پروژه جبران شود، تاکید کرد: باید مشکلات پروژه مجتمع تجاری هلال بیرجند حل و تاخیر احداث آن جبران شود و تحت هر شرایطی تا یکسال آینده پروژه مجتمع هلال بیرجند تکمیل و به اتمام می رسد و تا پایان امسال نیز واحدهای که مردم خریداری کردند به خودشان تحویل میشود.
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: شاید دیدگاه اولیه احداث پروژه مجتمع هلال در بیرجند اقتصادی بوده اما اکنون ما این پروژه را اقتصادی نمی بینیم بلکه برای رفاه و آسایش مردم است لذا باید این پروژه سریعتر تکمیل شود.
پیوندی بر لزوم ساخت آشیانه و پد بالگرد امدادی هلال احمر خراسان جنوبی تاکید کرد و گفت: با استانداری تصمیماتی گرفته شده تا به شکلی منابعی برای این پروژه تامین و تزریق شود.
وی از راه اندازی داروخانه مرکزی خبر داد و گفت: با تزریق اعتبار، تلاش می شود تا داروخانه را سریعتر به مدار خدمت رسانی به مردم منطقه برسانیم و انواع داروها را به آن تزریق شود.
رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه 79 دستگاه کامیونت خریداری شده که امید است با اختصاص پنج کامیونت به خراسان جنوبی بتوانیم مشکلات ترابری و مخابراتی استان را رفع کنیم، ادامه داد: در برخی شهرستان های خراسان جنوبی مانند طبس انبار امدادی هلال احمر وجود ندارد که راه اندازی خواهد شد.
پیوندی با اشاره به اینکه سال گذشته سه دستگاه خودروی نجات به خراسان جنوبی تحویل شد اما این نیاز استان را رفع نکرده است، بیان کرد: همچنین 220 مجوز خرید آمبولانس داریم که سهمیه ای به خراسان جنوبی اختصاص می دهیم.
وی به تخلیه و کاهش اقلام انبارهای امدادی هلال احمر در کشور و خراسان جنوبی پس از امدادرسانی گسترده در سیل اخیر اشاره کرد و گفت: اما اکنون با تزریق اعتبارات برنامه و بودجه و منابع داخلی هلال احمر وضعیت انبارها امدادی به شرایط قبل از سیل بر میگردد.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه در حال حاضر 50 هزار امدادگر با جمعیت همکاری دارند و در حوادث به یاری نیازمندان می شتابند، افزود: مشکل 20 ساله ما است که نتوانستیم وضعیت استخدامی و بیمه ای امدادگران را درست کنیم اما اکنون طرح ساماندهی امدادگران تهیه شده که امیدواریم در مرحله نخست بتوانیم بیمه امدادگران هلال احمر را برقرار کنیم.
پیوندی بیان داشت: در خراسان جنوبی محدودیت جذب امدادگر بر اساس استانداردهای پایگاهها نداریم اما مشکل اصلی کمبود پایگاه های امداد و نجات است.
رئیس جمعیت هلال احمر در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر احداث پایگاه درمانی در مرز ماهیرود خراسان جنوبی، گفت: اگر کارشناسی و بررسی های لازم انجام شود آمادگی داریم این مهم را عملیاتی کنیم.
وی با اشاره به اینکه طرح ملی نذر آب 2 در شهرستان نهبندان در حال اجرا است، عنوان کرد: کاروان سلامت داوطلبان هلال احمر در مرحله دوم طرح نذر آب با رویکرد درمانی، فرهنگی، حمایتی و آموزشی به مدت یک هفته در مناطق محروم شهرستان نهبندان خدمات داوطلبانه ارائه می کنند.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: سال گذشته 30 میلیارد تومان از اعتبارات داخلی برای فعالیت های کاروانهای سلامت، توزیع بسته های غذایی و تانکرها آبرسانی هزینه شده است.
نظر شما