به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «ابراهیم صالحی عمران» امروز (11 شهریور) در دیدار با آیت الله اعرافی که در ساختمان مدیریت حوزه علمیه برگزار شد، با اشاره به وجود بیش از 100 رشته در مقاطع مختلف در دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: دانشگاه فنی و حرفهای جزء معدود دانشگاههایی است که اختیار مستقل برنامهریزی آموزشی و درسی را دارد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور از تصویب 41 سرفصل جدید و برنامه درسی کاردانی پیوسته خبر داد و افزود: توجه به آموزش های عالی مهارت می تواند آموزش عالی را به توسعه و رشد اقتصادی نزدیک کند. دانشگاه فنی و حرفه ای بر این اساس اهداف کمی آموزش های مهارتی و همچنین اهداف کیفی آموزش های عالی را مدنظر قرار داده است.
وی با اشاره به اهمیت اهداف کیفی آموزش های مهارتی تصریح کرد: این دانشگاه نمی خواهد به چالش سایر فارغ التحصیلان مبتلا شده و بر این اساس 70 درصد فعالیت خود را به صورت عملی برگزار می کند.
صالحی عمران توجه به اعضای هیأت علمی و روش های نوین آموزشی را از دیگر عوامل بهبود کیفیت آموزش عنوان کرد و اظهار داشت: اساس برنامهریزی درسی دانشگاه فنی و حرفهای با رویکرد اقتصاد آموزش و شغل و حرفه است. توانمندسازی اعضای هیئت علمی و برگزاری دورههای تخصصی برای این اعضا را نیز در پیش گرفته ایم.
وی دارا بودن یک هزار و 300 کارگاه، آزمایشگاه و محیط عملی را از ویژگی های این دانشگاه برشمرد و گفت: این کارگاه و آزمایشگاهها نیاز به سرمایهگذاری از سوی دولت و بخش خصوصی دارد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای خواستار اصلاح «هدایت تحصیلی» در نظام آموزش و پرورش شد و افزود: میل دانش آموزان برای ورود به دانشگاه در این طرح بسیار زیاد است، در حالی که با ترغیب دانش آموزان برای ورود به دانشگاه فنی و حرفه ای می توان در مدت زمان مشخصی نسلی فنی و کارآمد را به جامعه تزریق کرد و باعث پویایی بیشتر کشور شد.
نظر شما