خبرگزاری شبستان _غرب استان اصفهان: اردوهای جهادی یکی از زمینه هایی است که می توان در جنگ نبرد فرهنگی و جنگ اقتصادی، با کاستن محرومیت از جامعه اسلامی، پیام آور درستی از انقلاب اسلامی و راه گشایشی برای مردم مناطق محروم فراهم آورد و مسئولان اردوهای جهادی که در غرب استان برپا شد، بر ادامه جهاد تا پایان رفع محرومیت و بهرهمند کردن نقاط محروم از نعمت انقلاب تاکید دارند.
استقرار گروه جهادی ۱۵۰ نفره دانشگاه افسری سپاه در مناطق محروم فریدونشهر
سرگرد «حسن مری» از استقرار یک گروه جهادی ۱۵۰ نفره متشکل از دانشجویان دانشگاه افسری امام حسین(ع) سپاه پاسداران در مناطق محروم شهرستان فریدونشهر خبر داد و گفت: این دانشجویان که از سراسر کشور در این دانشگاه حضور دارند به صورت داوطلبانه به منطقه آمدند و به ارائه خدمات رایگان عمرانی در منطقه پشتکوه دوم پرداختند.
نماینده قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه در فریدونشهر، شرکت در طرح بازسازی واحدهای مسکونی فرسوده و در حال تخریب روستای کلوسه، احداث و تعمیر واحد مسکونی برای افراد کمبضاعت، احداث و تعمیر اماکن عمومی مانند مساجد و گذرگاهها را از برنامههای صورت گرفته توسط این گروه جهادی اعلام کرد.
فعالیت 10 گروه جهادی در خوانسار
«حمیدرضا مجیری» با بیان اینکه 10 گروه جهادی به روستاهای مناطق گلسار، چشمهسار و کوهسار شهرستان خوانسار اعزام شدند که شش گروه آن از شهرستانهای نایین و خمینیشهر بودند، مطرح کرد: 130 جهادگر شامل 100 برادر و 30 خواهر به فعالیت های جهادی مانند فعالیت های فرهنگی، آموزشی و احداث پنج واحد مسکونی و ۲۱ مورد مرمت منازل مددجویان بهزیستی و کمیته امداد با مشارکت بعضی دستگاههای اجرایی پرداختند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خوانسار از جمع آوری و ارسال ۲۵۰ میلیون تومان کمک نقدی و غیرنقدی برای کمک به مناطق سیل زده توسط بسیج سازندگی این شهرستان خبر داد و افزود: چهار گروه جهادی برادر و خواهر سال گذشته در روستاهای دوشخراط، ویست، حاجی آباد و ارجنک در بخش عمرانی و فرهنگی خدماترسانی کردند.
ارائه خدمت 4 تیم از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بخش چنارود چادگان
«جواد نادی» با اشاره به اینکه بخش چنارود از جمله مناطق هدف گروه های جهادی سپاه پاسداران و دانشگاه علوم پزشکی بوده که مردم شاهد نتایج موثر و خوب آنها هستند، گفت: 4 تیم سیار پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی برای ارائه خدمت در دو روستای فراموشجان و اورگان استقرار یافتند و در کنار آن به فعالیت های آموزشی و فرهنگی مانند برپایی محفل انس با قرآن کریم پرداخته شد که نتیجه آن حفظ سلامت، تقویت روحیه و شادابی مردم روستاهای منطقه را داشته است.
بخشدار چنارود چادگان برگزاری این اردوی جهادی را در شهریور ماه و با توجه به حضور هزار و 200 خانواده عشایر با جمعیتی شش هزار و 500 نفر در این منطقه را برای کیفیت بخشی به سلامت و محرومیت زدایی منطقه موثر دانست.
فعالیت 5 گروه جهادی گلپایگان در بوئین میاندشت
گروه جهادي شهيد چمران گلپایگان در قالب 5 تیم شامل سه گروه خواهر و دو گروه برادر از نیمه تیرماه تا نیمه مرداد ماه در مناطق محروم شهرستان بوئین میاندشت به ارائه خدمت پرداختند.
خواهران از 12 تیرماه تا ابتداي مرداد ماه در روستاهای بتلیجه، دره سوخته و هندوکش شهرستان بویین میاندشت در زمینه های آموزشی شامل کلاس های آموزشی برای کودکان ،آموزش بازيهاي محلي ،نقاشي و طراحي ،آموزش احکام برای بانوان، کلاسهای مشاوره خانواده ،آموزش بهداشت خانواده و سواد رسانه فعالیت کردند.
برگزاری مسابقات فرهنگي و اهدای جوایز به کودکان روستا، بزرگداشت دهه کرامت و اجراي مراسمهاي مولودي خواني، برگزاري يادواره شهدا در جوارگلزارشهدای روستا و ملاقات با خانواده شهدا از جمله فعالیت های فرهنگی این گروه ها بود.
گروه های برادران نیز از 26 تیرماه به مدت یکماه با ساخت و مرمت منزل برای محرومان در روستای های تیکن و شورچه شهرستان گلپایگان بدون هیچ گونه چشمداشت و دریافت هزینه ای، خود را وقف محرومان جامعه کردند./
نظر شما